Ea și El

DESPRE voi e ușor să scrii. PENTRU voi, aproape imposibil

Mi s-a părut și greu și nepotrivit la început, când am acceptat propunerea Marinei să scriu pentru acest site. Acum e din ce în ce mai greu, parcă am ajuns la fundul sacului.
M-a sunat Marina acum cateva zile să-mi amintească să-i trimit un nou material. Despre ce, pentru numele lui Dumnezeu?! Am doar două variante: un subiect care să nu vă intereseze sau unul care să va fie pe plac, dar sa fie plictisitor și penibil în același timp.
Sunteți mari consumatoare de presă special dedicată vouă. Site-uri, reviste, emisiuni TV și alte prostii. Pline de NIMIC. Noi bărbații am rămas cu aproape zero. Playboy și atât. GQ închis, Esquire la fel sau pe ducă, FHM închis. Pentru Playboy scriu eu. Și mi-e tare ușor. Știți de ce? Pe bărbați îi intereseaza aproape orice. Mașini, femei, politica, călătorii, religie, modă, concerte, cărți, albume, tehnică, companii, artă, sport, cultură șamd. Pe voi, femeile? Un singur lucru: VOI. Atât. Nici măcar bărbații, în esență. Nici măcar bărbații în superficial. Nu vreti să îi priviți, să îi ascultați, să nimic. Maxim doar barbații, în raport cu voi, asta da. Voi și atât. Cum arătați, cu ce să vă machiați, ce să cumpărați sa arătați mai bine. Bărbații? Doar articole de genul: “Cum îl ții pe fraier lângă tine în zece pași ușori”. Cărți? Doar motivaționale. Sport? Doar despre voi, adică cum să slăbiți, cum să vă tonifiați. Nu citiți despre sport, rezultate sportive sau sportivi în general. Nu urmăriți atent naționala feminină de hanbal, nimic. Tot noi ne uităm la ce fac acele fete. Politică? Zero.
Vreti să vă spun cum arată Femei de 10 acum? Adică fix când scriu acest articol? Iată câteva titluri de astăzi:

Cum să NU minți o femeie

Vedetele te învață cum să menții o relație veșnic tânără

12 lucruri pe care bărbații și femeile le fac în mod diferit

Puterea de a spune NU

Bărbații au nevoie de rugămințile noastre

Fiecare titlu, literă și majusculă sunt întocmai și din ziua în care va scriu. Nu, nu le-am inventat, nu, nu le-am adunat în timp. Puteți verifica.
N-am fost atent cine le-a scris și nu stiu cât contează. Căci asta vă doriți, asta “cumpărați” voi. Nu sunt de vină scriitorii, ci cititorii. Sau poate și și.
N-aveți cum nici măcar să vă doriți să fiți ca noi, când interesul nostru este despre absolut tot, iar al vostru doar despre voi.
Oricum, cât timp veți lupta pentru egalitatea sexelor, sunt liniștit. Înseamnă că n-o aveți.

#thinkaboutit #compare #openyoureyes

P. S. Ca în orice, există și excepții. Majoritatea este însă zdrobitoare.

2 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Uscatoare rufe