Pregătirea acestor bunătăți este o adevărată plăcere și este mai simplă decât prepararea unei banale omlete. Nu credeți? Încercați voi însevă! Iar rezultatul este miraculos : este suficient să pui farfuria cu minibudincuțe pe masă și, în nici 3 minute, nu va mai rămâne niciuna!
Ingrediente:
brânză de vaci – 200 g
cașcaval – 50 g
o roșie
un ardei
verdeață
două ouă
sare și piper după gust
Modul de preparare:
Se amestecă ouăle cu brânza de vaci. Roșia și ardeiul se taie cubulețe, cașcavalul se dă pe răzătoare, verdeața se toacă mărunt. Se amestecă totul.
Pasta obținută se toarnă în forme de chec și se bagă în cuptorul încins la 200 grade, pentru 15-20 de minute.
Lăsați budincuțele să se răcească puțin, apoi le puteți servi. Atenție! se vor bătea turcii la gurile oaspeților voștri!
Poftă bună!
Sursa : lublugotovit.me
Comentează