Ea și El

De ce unii oameni te părăsesc ( și asta n-are nicio legătură cu tine!)

Sad woman in the room

Oamenii vin si pleacă din viețile noastre dintr-o multitudine de motive. De multe ori, fără să ne spună de ce . Dar asta nu înseamnă că noi am fi făcut ceva rău, că e din cauza noastră. Dacă te afli în căutarea unor răspunsuri la întrebarea de ce te-a părăsit cel, pe care atât l-ai iubit, află așadar că cei ce pleacă de langa tine, n-o fac întotdeauna din cauza ta.

Oamenii te părăsesc , dacă persoana ta le aduce aminte de acea parte neplăcută a vieții sale, pe care le este dureros să și-o amintească. Uneori, apărem în viața unor oameni într-un moment nepotrivit. Într-un moment dramatic al acestora. Și nu toți oamenii au puterea să-și înfrunte amintirile. Unii încearcă să scoată din temelii, din viața lor, acele capitole nefaste. Și, odată cu ele, renunță la oameni care n-au nicio vină. Așa că se întâmplă să fii un om bun, apărut într-un moment rău din viața cuiva.

Oamenii mai pleacă și atunci când sunt doborâți de rutina voeții de zi cu zi. Ei uită de cei care le-au fost alături în momentele dificile. A iubi pe cineva, nu este o slăbiciune. A iubi pe cineva care nu-ti mai răspunde la apeluri și la mesaje nu te transformă deloc într-o cârpă? Insă nu uita : nu poți transforma pe cineva într-o parte a vieții tale , dacă el nu-ți dă semne că tu ai fi o parte din viața lui.

Oamenii mai pleacă și pentru că preferă să-i uiți, decât să le afli părțile negative. Ei nu vor să fie “descoperiți”, nu vor să li se cunoască cicatricile trecutului. Le e teamă că , aflând aceste lucruri, ii vei părăsi.
Oamenii dispar de lângă tine și atunci când se schimbă atât de mult, încât nu mai sunt cei de odinioară. Cand nu au curajul să-ti mărturisească acest lucru, aleg calea cea mai urâtă : fuga.

Oamenii care părăsesc, o fac, de regulă, cu rușine. Ei o fac de frică. Ei..”dezertează”. Ei se ascund. Ei nu sunt suficient de curajoși, pentru a-ți oferi răspunsurile de care le meriți.

Lasă-i să dispară, așadar, pentru că a lăsa pe cineva să plece , poate deveni uneori cel mai frumos cadou pe care îl poți face lor și ție însăți!
Și nu uita un lucru esențial : te definesc nu acei oameni care te părăsesc, ci cei care decid să rămână.

Sursa : soulpost.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.