Ea și El

De ce un bărbat se întoarce la tine, dacă îl ignori? Iată cele 8 motive

 

Nu are importanță dacă-l ignori premeditat sau pur și simplu trăiești bine mersi fără el, bărbatul va încerca să revină în viața ta, exact în momentul în care tu nici nu te mai gândești la el. 

Lucrul acesta nu numai că deranjează, dar și enervează. Căci tu meriți alături de tine pe cineva care îți apreciază dragostea și-ți răspunde cu aceeași monedă. 

Păi, judecă singură : după o întâlnire romantică, ce poate fi  mai frumos, decât să primești un mesaj drăgăstos de la partenerul tău. Însă dacă nu-ți scrie, începe să te obsedeze acest lucru. Te întrebi unde o fi, de ce oare nu dă niciun semn, ce anume nu a fost în regulă. Barbaților, în schimb, chiar le place dacă nu răspunzi. Ei consideră asta ca fiind un flirt din partea ta, ca o provocare în a demonstra cât de mult valorează el pt tine. 

Dar ce să înțelegem din asta? Ca bărbații încep să ne prețuiască abia în momentul în care simt că ne pierd? Sau vor doar să-și demonstreze că mai pot încă să ne atragă?

1. Acest lucru face parte din natura umană. 

Adică, a dori ceva ce nu ai. Nu ți s-a întămplat niciodată să arunci un tricou purtat, iar apoi să-ți pară rău după el? Da, chiar dacă nu e rațional. In acelasi mod, ignorând un bărbat, el își pierde accesibilitatea în ceea ce te privește. Și vrea să și-o recâștige. 

2. Nu există finalitate

Barbatul vrea să știe de ce îl ignori. Este asemeni unui proiect neterminat. Avem mereu nevoia să știm cum stăm. Avem nevoie de explicații. La fel și el. 

3. Atractivitatea misterului

Necunoscutul atrage mereu. Când nu știi ce-i în mintea celuilalt, te poți gândi la orice. De aceea, un bărbat care nu mai știe nimic despre tine, unde si cu cine ești, ce faci etc, este incitat de acest lucru. 

4. Este o ivitație

Iar revenim la acest subiect. Bărbaților le place rezultatul actiunilor lor. Dacă le veți spune , din prima, că vă place de ei, ei vor fi fericiți. Dar nu la fel de tare, cum vor fi dacă nu vă veți “preda” atât de ușor și-i veți determina să  lupte pentru a vă cuceri. Atunci vă vor prețui ca pe un trofeu. 

5. Criteriul ușurinței

Când ceva este obținut foarte ușor, incepem să ne îndoim de acest lucru. Nu ți s-a întămplat niciodată să întâlnești un bărbat care să pară perfect, după care să afli că, de fapt, e însurat? Dacă vei deveni o pradă mult prea ușoară pentru un bărbat, el va începe să se îndoiască de tine. Cu atât mai mult, dacă s-a mai “fript” și în trecut. 

6. Avem de a face cu o competiție

Pentru el, important este să câștige. Iar dacă-l ignori, va avea sentimentul eșecului.  

7. Groaza de a deveni dependent. 

Bărbații se tem de femeile care se atașează de ei. Iar dacă e invers , dacă sunt ignorați, ei consideră că femeile respective sunt valsabile, pentru că nu există riscul să fie obsedate de ei. 

8. Gelozia

Dacă vei ignora un bărbat, el va considera în mod automat că mai există un altul. Gelozia îl va măcina și el se va strădui să se întoarcă în viața ta. 

soulpost.ru