Sănătate

De ce se înegrește argintul? E semn că trebuie să mergi…la doctor!

Se consideră că argintul are capacitatea de a ne feri de influențele nefaste și de duhurile rele. Încă din cele mai vechi timpuri, el era folosit pentru confectionarea amuletelor menite să gonească aceste duhuri rele din preajma oamenilor și din interiorul clădirilor. Se cinsideră ca dacă bați cuie din argint în coșciug, spiritul celui mort nu se poate ridica la cer.

Argintul poate fi folosit ca un soi de test

Argintul se înegreste în urma contactului îndelungat cu pielea unui om suferind. De aici a apărut și teoria potrivit căreia argintul are capacitatea de a pronostica o boală grea care va cădea pe capul stăpânului său.

Explicația ar fi următoarea : argintul se înegrește de la conținutul de “negativ”. Din acest motiv, dacă argintul purtat de cneva, îi înegrește pielea, înseamnă că în organismul acestuia au loc procese negative. Iar dacă omul încă nu dă semne de boală, înseqmnă că aceasta se află într-o fază incipientă și că este cazul să-și investigheze starea de sănătate, pentru a lua din vreme eventuala îmbolnăvire.
Aceeasi inegrire a pielii, atunci când purtăm argint, poate însemna și faptul că am căzut pradă unor acțiuni malefice de magie.

Sursa: womanhappiness.ru