Ea și El

Cum știi că relația ta “și-a trăit traiul”?

Din păcate, nimic nu e veșnic pe pământ. Și oricât de furtunoasă n-ar fi fost iubirea ta, la începuturi, vine momentul acela dureros, în care constați că…nu vă mai leagă aproape nimic. De unde știi când relația ta e “epuizată”? Iată ce ne spun psihologii :

N-are importanță câte de lungă a fost relația voastră, ci faptul că ea nu mai trezeste în tine nicio emoție, nicio bucurie..
Așteptările tale, in ceea ce-l priveste pe el, au fost zadarnice și începi să resimți dezamagiri. Amândoi v-ați dorit altceva. E cazul să aveți o discuție serioasă în aces sens…

Analizează-te : de ce ești cu el?
Este posibil ca atunci, la inceput, nu vroiai decât să nu rămâi singură. Este , de fapt, o decizie gresita din rădăcini. Analizează ce vrei cu adevărat pt tine, in acest moment. E posibil ca nici măcar să nu-ți dorești o relație, ci doar să fii o vreme singură.

Instatisfacția sexuală – și a ta, și a partenerului. Dacă vă doriți cu adevărat, lucrurile pot fi îndreptate, dar dacă nu mai exista nici dorință, atunci e mai complicat…

Nu aveți despre ce să vorbiți, atunci când sunteți numai voi doi.
Și doar atunci, la început, vorbeați nopți întregi, despre orice! Oare ce s-a întamplat? Găsiți acea îndeletnicire, care să vă capaciteze pe amândoi! Poate fi inclusiv o partidă de …sărituri cu parașuta! Sau puneți pe picioare o afacere comună!

Frecventele certuri “din nimic”
Nu există relație fără certuri. Dar fiecare cuplu le gestionează în felul său. Dacă după o astfel de cearta te simți atât de epuizată, încăt nici măcar nu te mai bucură împăcarea, atunci e timpul să mergeți fiecare pe alt drum.

Pe el nu-l mai interesează nimic, legat de tine
Exact așa cum spunea scriitorul american Scott Fitzgerald, “E destul de greu să continui să te pirți frumos cu cei care nu se mai poartă feumos cu tine”. Așa că…la naiba cu o astfel de relație! Meriți mai mult!

Uscatoare rufe