Horoscop Timp liber

Cum să te porți, după o ceartă, în funcție de semnul zodiacal

Chiar și cele mai puternice relații pot fi puse în pericol de un comportament nepoliticos sau de o ceartă, fie ea și pentru lucruri mărunte. Cheia pentru o relație sănătoasă constă în descoperirea trăsăturilor caracteristice ale fiecărei zodii în parte.

Iată cum trebuie să te porți, cu fiecare zodie în parte, după o ceartă.

Berbec:

Nu îți pune ambiția cu un Berbec. Cere-le iertare, admite că ai greșit  și promite-le că nu vei mai face niciodată așa ceva. Respectă promisiunile făcute pentru că Berbecii nu acceptă să îți încalci cuvântul. Nu aștepta ”momentul potrivit” pentru a-ți cere iertare pentru că va merge mai departe fără să privească în urmă. Dacă scuzele sunt făcute în public, gestul va fi și mai apreciat.

Taur: 

Persoanele Taur sunt cele mai încăpățânate persoane din zodiac. Dacă partenerul tău este Taur și v-ați certat, în primul rând trebuie să admiți, încă de la început că el are dreptate. Până nu îți recunoști vina (chiar dacă lucrurile nu stau așa…), dialogul este blocat. Este indicat să pui la punct un plan care să îți fie de folos în viitoarele situații conflictuale, pentru a le rezolva într-un mod constructiv.

Gemeni: 

Trimite-i un mesaj haios. Unui singur lucru Gemenii nu îi pot rezista: umorului. Este o metodă rapidă și sigură de rezolvare a conflictului. Dacă vrei ca relația cu un Geamăn să funcționeze, trebuie să comunici.

Rac: 

Pentru a te împăca cu un Rac ai nevoie de răbdare și tact. Sentimentele Racului sunt foarte ușor de rănit. Nu-ți recunoaște greșelile și nici nu îl tachina pentru ale lui. Dacă încă este bosumflat și așteaptă scuze, mergi acasă și gătește-i ceea ce știi că îi place. Acordă-i mai mult timp și ascultă-l cu atenție.

Leu: 

Flatarea te va ajuta în orice problemă ai avea cu un Leu. Cere-ți scuze din tot sufletul și afirmă că nu meriți dragostea lui. Leii iubesc gesturile mărețe. Fă un efort pentru a fi vrednică de iubirea unui Leu. Acordă-ți atenție. Când un Leu observă că faci eforturi pentru a-i câștiga afectivitatea, îți vor face loc în viața lor.

Fecioara:

Fă curățenie în vocabularul tău. Fecioarelor nu le plac înjurăturile și blestemele. Ai grijă la etichetă. Să știi cum să te porți în societate îi topește inima unei Fecioare. Nu întârzia și fă ordine în cameră. Dacă vrei să faci o propunere de împăcare, alege o carte bună. Fecioarelor nu le place să accesezi latura emoțională. Ei preferă o rezolvare logică a problemei.

Balanța: 

Manifestă mai mult interes pentru activitățile lui. Pune-ți în valoare abilitățile comunicaționale. Balanțelor le place să primească complimente. Ei au nevoie de confirmări și vor asigurări că intențiile tale de a îndrepta lucrurile sunt serioase. Fă un efort pentru a păstra romantismul în relația voastră.

Scorpion:

Fă un gest eroic pentru a-ți demonstra sentimentele. În momentul în care un Scorpion este convins de un lucru, discuția nu are nicio valoare. Numai lucrurile frumoase pe care le faci te poate aduce, înapoi, în grațiile lui. Indiferent dacă asta înseamnă să renunți la un obicei prost, să ceri ajutor pentru o problemă serioasă sau să înveți să faci nod la cravată, important este să îți exprimi grija față de Scorpion. Acordă întotdeauna atenție nemulțumirilor lui.

Săgetător: 

Săgetătorilor le plac persoanele calde și deschise. Devino pretenă cu prietenii lui. Săgetătorii sunt mai degrabă persoane sociale decât persoane romantice. Cu cât te integrezi mai bine în grupul lui de tovarăși, cu atât mai apropiată vei fi de el.

Capricorn: 

Capricornii apreciază persoanele sincere și apropiate. Ei simt minciuna de la distanță. Dacă o dai în bară, acceptă și stabilește-ți un plan de îmbunătățire a relației. Vorbele goale nu te vor duce nicăieri cu acest semn zodiacal. Nu tachina niciodată un Capricorn, mai ales dacă încerci să îl împaci.

Vărsător: 

Pentru rezolvarea problemelor, invită-l pe Vărsător la o cafea. Nu va rezista tentației de a schimba opinii, în mod liber. Nu deveni emoțional cu acest semn zodiacal sau îl vei pierde. Nu păstra secrete față de el. Dacă vrei o relație cu un Vărsător trebuie să fi foarte sincer. Exprimă-ți deschiderea către aventură și ține cont, măcar din când în când de sugestiile lui.

Pești: 

Apelează la coarda sensibilă a Peștilor. Nu pot rezista să vadă pe nimeni suferind. Încearcă să nu fi posesivă și pretențioasă. Acceptă faptul că Peștii sunt foarte sensibili și este nevoie să te porți cu mănuși cu ei. Încearcă să fi tandră și iubitoare. Fă-ți un obicei din a-ți exprima iubirea zilnic, nu doar în ocazii speciale.

Sursa: observerink.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.