Modă

Cum să porți pantaloni, când pe lume există astfel de minunății?!? 

    

      Da, știu, emanciparea femeii a însemnat inclusiv faptul că aceasta a primit un soi de “permisiune legală” de a face diferite bazaconii și, printre altele, de a purta pantaloni! Dar, vă spun eu : oricât de destupați la minte n-ar fi ei, bărbații și oricât de toleranți, în sufletul lor, tot femeia în rochie primează! Până la urmă rochia este un semn al feminității! Și apoi, dacă tot i-am ajuns din urmă cam la toate ( conducem tiruri și companii plus că stăm confortabil în fotoliile Guvernului si ale Parlamentului) , de ce să nu rămână în vigoare și ceva , care este numai al nostru : feminitatea, exprimată prin câteva elemente certe, printre care și purtatul rochițelor vaporoase, dezvăluind o gambă, un decolteu, un umăr gol sau un spate excitant?…

    Cam așa mi-as motiva eu ultima achiziție de pe https://www.ienationala.ro/ro/  – rochița din imagine, care combină în mod atât de nobil,  două din culorile mele preferate : bleumarinul și albul.

Rochița este din pânză topită , iar broderia florală este cusută  cu fir alb,  printr-un program special, pe computerul iscusit al  celor de la IE NATIONALĂ. 

Broderia florală se îngemănează cu liniile drepte, sub umbrela unei mulțimi de simboluri : motivele florale sunt semn al vitalității, iar linia dreaptă simbolizează drumul drept în viață – adică acela, pe care cu toții ni-l dorim. …Observați niște linii paralele, în modelul ținutei mele? Ele simbolizează puterea unei perechi : drumul “în doi” este de preferat celui “de unul singur” , iar mesajul este înțelept strecurat prin broderia rochiei. 

Și dacă despre culoarea albă v-am mai vorbit – ca simbol al purității și inocenței – va voi spune că bleumarinul le este recomandat mai ales persoanelor care lucreaza în mediul business, iar mesajul său ascuns este : pace și echilibru în viață. 

Cum să nu ai în garderobă  o rochiță care adună într-însa atâtea simboluri frumoase?!?

Campanie susținută de IE NAȚIONALĂ : Magazin online de ținute tradiționale

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.