Modă

Cum să porți o beretă, ca să arăți șic?

 

Bereta reprezintă una din definițiile “clasicului” mereu în vogă. Este un accesoriu practic, care ne face să arătăm foarte trendy și pe care este obligatoriu să-l avem in garderobă. 

Popularitatea beretelor nu a scăzut deloc in timp. Chiar dacă nu ești o fanatică a stilului retro, poți purta liniștită o beretă. Varietatea este destul de bogată : sunt berete de stofă, apoi berete croșetate sau tricotate, există și berete cu inserții de piele, dar și cu accesorii sub formă de voal, flori aplicate sau broșe. 

Cui i se potrivește, așadar, bereta? 

Practic, fiecăreia dintre voi! În plus, varietatea cromatică vă ajută să le asortați practic la orice ținuta. 

Cum să purtăm  bereta? 

Depinde ce efect vreți să obțineți. Dacă sunteți romantice incurabile, purtați bereta ușor pe-o parte. Dacă sunteți persoane modernă, purtați-o pe frunte, iar partea rămasă culcați-o pe spate. Cel mai bine e să stați în fața oglinzii și să experimentați diverse moduri de a le purta, alegându-l în final pe cel care vă stă cel mai bine. 

Acum, că ați ales modul de a o purta , vă întrebați cu ce să vă asortați bereta. Trebuie să țineți cont că ea trebuie  să va completeze “imaginea”. Spre exemplu, dacă vă place stilul rock, atunci la pantalonii slim fit negri și la helanca roșie, plus adidașii negri sau ghetele pe platformă, alegeți o beretă croșetată de culoare roșie. Sau poate bordo, gri sau verde închis.  

Puteți asorta o beretă și unei ținute elegante. În cazul acesta se potrivește o beretă tricotată de lână, clasică , combinată cu un palton elegant. 

Ce tunsoare i se potrivește beretei voastre! 

Nu va chinuiți prea mult cu alegerea coafurii de sub beretă! Bereta se potrivește perfect părului lăsat liber, indiferent de lungimea lui. Veți dobândi un look romantic, dacă vă veți face bucle. 

Cand alegeți bereta, aveți grijă să nu fie prea strâmtă, ca să nu vă turtească coafura. 

Foarte bine rimează cu bereta cozile împletite.

Dă rezultate bune și adunarea părului în vârful capului și ascunderea lui sub beretă. 

Țineți minte! Bereta reprezintă un element adițional perfect, la ținutele de toamnă-iarnă. Ea li se potrivește perfect atât femeilor elegante, cât și adeptelor stilului retro. Mare grija însă  la alegerea mărimii! 

Sursa : born2be.ua 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.