Frumusețea femeii Diamond Modă

Ce ne trebuie, ce ne place, ce alegem…

A venit și vara, cu soarele ei neobosit de dimineața până târziu, cu energia de care nu încetăm să ne bucurăm pentru că așteptăm nerăbdători vacanța. Facem planuri, ieșim in magazine și căutăm să umplem gențile de haine cât mai colorate, care să ne pună in evidență silueta, stilul de viață sau ce simțim la un moment dat.

E greu, printre rafturile de cumpărături, pline de oferte tentante să reziști impulsului de a pune in coș tot ceea ce iți dorești. Parcă toate se termină în același timp și îți dai seama că, pe langă ce îți place, mai apare pe lista exact ce îți trebuie.

Așa învățăm să facem priorități, să selectăm din lista cu dorințe ceea ce este cu adevărat important și urgent de achiziționat, apoi ceea ce ne place și vrem, iar în ultimul rand, ceea ce ne place, dar mai poate aștepta.

Diamond by Adesgo are în magazinele din Calea Serban Voda 220, Veranda Mall, Mega Mall si Afi Cotroceni, ceea ce vă trebuie, vă place si puteți alege:

Ciorapi de vară, cu vârful decupat, lenjerie fără cusături, sutiene, articole de sport și nu în ultimul rând, costume de baie. Vă așteptăm!

Rubrică susținută de: