Frumusețe

Cum să ne alegem cerceii? 

             

Evident, in funcție de forma feței! Iar forma feței o putem afla foarte ușor. Evident, cu ajutorul oglinzii! Aburește o oglindă, conturează cu degetul după linia exterioară a feței, vezi ce formă ți-a ieșit și apoi, in functie de aceasta, alege cerceii care ti se potrivesc cel mai bine.   Pentru ca cerceii să devină o completare stilată și atrăgătoare a ținutei și personalității tale, ar fi un pas corect și necesar să cunoști și să ții cont de sugestiile de asortare a cerceilor după forma feței:

  • Pentru fața ovală – orice tip și orice model, doar cu condiția ca lungimea acestora să nu depășească bărbia.
  • Pentru fața rotundă – cercei lungi, subțiri, lungimea cărora este mai mare decât lățimea și nicidecum rotunzi.
  • Pentru fața pătrată – cerceii rotunzi, mari, care rotunjesc vizual și forma feței.
  • Pentru fața în formă de inimă – cerceii forma cărora este mai îngustă în partea de sus decât în cea de jos. Spre exemplu, cei triunghiulari.
  • Pentru fața în formă de diamant – cercei lungi și mai lați în partea de jos.

Principiul de bază este să eviți cerceii cu aceeași formă precum cea a feței tale, optând în schimb pentru forme care echilibrează. De asemenea, e necesar să atragi atenția și la lungimea gâtului, purtând cercei cu sistem de închidere direct pe lobul urechii și formă alungită dacă ai gâtul scurt.

Nu mai puțin importantă este nuanța pielii – femeilor blonde, cu pielea albă, le sunt recomandați cerceii în nuanțe pastelate și calde. În cazul brunetelor – îndrăzneala de a purta culori intense reprezintă un plus.

Și chiar dacă urmezi aceste indicații, s-ar putea să nu faci asortarea corectă. Înainte de a cumpăra o pereche de cercei, probează-i inainte de cumpărare.

Sursa foto : kriminalukraine.com.ua 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.