Ea și El

Cum să-l reîndrăgostești pe soțul tău de tine : 5 pași miraculoși

Man has sad, woman consoling him in bedroom

Foarte des, viața de familie vine la pachet cu crizele conjugale. Parcă mai ieri cei doi schimbau priviri drăgăstoase, iar acum, iată, par a fi doi străini. Cum să reîntorci fiorii iubirii? Cum să reaprinzi luminițele din privirea soțului tău?

1.Să-ți constientizezi valoarea.
Primul lucru pe care-l ai de făcut este să te iubești pe tine însăți. Bărbatul are nevoie de dragostea femeii de lângă el, însă dacă stima de sine a acesteia este foarte mică, atunci fiecare cuvânt și gest al soțului său îi va trezi suspiciuni. Alături de o astfel de soție viața nu e deloc ușoară. Complexele noastre îi chinuie pe cei din jur. De aceea, femeia trebuie să lucreze asupra sa însăși. Este ceea ce se numește “dezvoltare personală”. Trebuie să citească literatură corespunzătoare, să vadă filme motivaționale, să comunice cu oameni interesanți și să nu se streseze din orice. Dacă nu te poti controla , apelează la un psiholog.

2.Caută apropierea
Oricât n-ar suna de banal, poți organiza o cină romantică, o plimbare prin locuri plăcute amândurora. Amintește-ți că a fost o vreme când soțul tău a fost îndrăgostit de tine; amintește-ți ce anume îi plăcea la tine, ce anume îl deranja. La ce lucruri visați împreună. Despre ce aveați obiceiul să vorbiți. Creați,acasă, o atmosferă romantică, puneți muzica pe care știi că o iubiți amândoi.

3.Lucrează puțin la aspectul tău exterior.
Bărbaților le plac femeile frumoase. Dacă porți mereu aceleași haine, dacă garderoba ta nu conține decât tricouri și blugi, atunci este cazul să-ți revizuiești stilul. Schimbările au o influență pozitivă asupra stimei de sine, iar soțul va reacționa și el, cât se poate de prompt, la noua ta stare.

4.Încearcă să-i trezești interesul!
Bărbații detestă insistența femeilor, de aceea încetează să-l mai terorizezi! Mută-ți centrul atenției asupra propriei persoane, asupra pasiunilor personale. Jumătatea ta va simți imediat senzația de relaxare și de “slăbire a hamului” și “vânătorul” se va trezi din nou, în el. Nu-l mai controla cu telefoanele. Vei vedea că, foarte curând, el va fi cel care va deveni interesat de ceea ce faci.

5. Spune-i cât mai multe cuvinte frumoase!

Bărbații, la fel ca și femeile, sunt foarte sensibili la vorbele frumoase și la complimente. O atitudine caldă a femeii poate face minuni!

Însă ceea ce este cel mai important, trebuie să știi să și primești dragostea, dar s-o și oferi. Îți mai amintești de principiul vaselor comunicante? Dacă vei începe să acționezi asupra ta însăți, soțul tău va sesiza acest lucru și va simți,la rândul său, dorința de a face ceva pentru tine!

 

Sursa: garmoniazhizni.com

Surse foto: onmoy.com, emaratyah.ae, casamento.culturamix.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate