Ea și El

Cum să fii unică pentru soțul tău? 7 secrete ale unei soții perfecte

Cele ce dețin aceste secrete vor ști cum să-și facă bărbatul fericit, fiind sigure că niciodată acesta nu va simți nevoia să se uite la o altă femeie.

1.Feminitatea

Pe bărbați îi atrag femeile frumoase, pline de energie și sigure pe sine. La sublinierea feminității contribuie rochiile, fustele, bijuteriile, părul curat și frumos aranjat, pielea îngrijită. Orice s-ar spune, sunt puțini bărbații care să se îndrăgostească, din prima, de universul nostru interior.
2.Sexualitatea

Bărbatul are nevoie de o femeie care nu numai să primească, ci să și ofere momente de desfătare. De aceea, femeia trebuie să-și dezvolte sensibilitatea, să cunoască tehnici de masaj, să știe să mângâie, să facă tot ceea ce îi provoacă plăcere partenerului său.

3.Sensibilitatea

Bărbații apreciază femeile naturale, vesele, sensibile care se arată impresionate de ei. Când iubitul povestește ceva, privește-l cu admirație și mirare, doar nu există pe lumea asta un mai bun povestitor. Femeia își poate dezvolta sensibilitatea practicând yoga, călătorind sau chiar dansând de una singură, prin casă. Iar când soțul vine acasă, acesta trebuie întâmpinat cu un zâmbet, nu cu o față încruntată.

4.Dragostea

Bărbatul are nevoie de iubire necondiționată, de o acceptare absolută și de o dragoste maternă. În momentul când bărbatul se însoară, el transferă atribuțiile de la mama sa către soția sa. Dragostea poate fi exprimată prin atingeri, mângâieri, îmbrățișări. Iubește-l nu pentru ceva anume, ci chiar și atunci când poate nu merită.

5.Fericirea

Bărbații vor să aibă alături de ei o femeie realizată, o persoană creativă și independentă. Pentru ca bărbatul tău să te “audă” și să te prețuiască, trebuie să fii o femeie de succes într-un domeniu sau altul. Dar, ține minte: când femeia este preocupată exclusiv de cariera sa, iar bărbatul este lăsat pe locul 2, în peisaj apare, de regulă, amanta. Bărbații simt nevoia să fie “regi” pentru femeile lor. Dacă în relația voastră nu se întâmplă, lanțul se va rupe…

6.Înțelepciunea

Pentru bărbatl său, femeia trebuie să fie un interlocutor interesant și un prieten înțelegător. Ea trebuie să-i respecte munca, deciziile și să-i împărtășească hobby-ul.

7.Încrederea

Bărbatul are nevoie ca femeia lui să aibă încredere că totul va fi bine și că are alături cel mai bun soț de pe pământ. Indiferent de ceea ce se întâmplă în viața lor, ea trebuie mereu să-și păstreze calmul și să se bizuie pe el, pe capacitatea lui de a rezolva problemele.

Dacă veți încerca să dețineți toate aceste calități, puteți fi sigure că bărbații din viața voastră nu vă vor părăsi niciodată.

Sursa : sanshi.ru

Surse foto: hochu.ua, glavcom.ua, likor.info, yaideti.ru,xvatit.com.ua

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.