banner marshal garden
Diverse

Cum să fii și singură și , în același timp, fericită?

 

A fi un om singur nu înseamnă să fii tot timpul nefericit, să ai o stare de spirit proastă, să fii într-o permanentă depresie și să nu aștepți nimic bun de la viață.
Țineți minte un lucru : în momentul în care veți deveni o femeie singură, dar fericită, atunci va și apărea omul pe care, de fapt, l-ați așteptat toată viața! Când sunteți nefericite, este greu de îndreptat ceva și de luat totul de la început. Mai jos prezentăm câteva conditii obligatoriu de îndeplinit, pentru a fi , deși, singure, totuși fericite.

Nu trebuie să urâți
Acest sentiment reprezintă o imensă pierdere de timp și un efort inutil. Urând, vă închideți în sine și vă focusați pe o singură frază : “ Sunt tristă, totul merge prost, urăsc această lume!” . Este mult mai sănătos să vă deschideți sufletul, să ieșiți în lume, să socializați. Nu mai vedeți chiar totul în culori cenușii.

Fiți conștiente de valoarea voastră
Trebuie să știți exact cine sunteți. Ce obiceiuri aveți, ce valori, ce capacități.Mulți oameni își găsesc lor înșine vini pentru că sunt singuri. Nu are, de fapt, nicio importanță. Voi aveți propria valoare, iar dacă v-o cunoașteți, singurătatea voastră nu mai e cenușie, vă bucurați de viață și vă merge bine. Iar partenerul nu va întârzia să apară.

Faceți ce vă place!
Multe femei își îneacă singurătatea în tot felul de activități nocive, inclusiv alcool. Mai bine vă dedicați unui hobby sau unei activități care vă produce plăcere. Vă sugerez să vă apucați de sport, să citiți, să învățați să cântați la un instrument. Când suneți pasionate de ceva, un flux de energie pozitivă se revarsă asupra voastră și nu mai sunteți așa de nefericite, chiar dacă sunteți singure.

Feriți-vă de sfaturi de genul “Cum să vă găsiți jumătatea”
Aceste sfaturi acționează ca niște bariere psihologice, vă determină să căutați peoblemele înlăuntrul vostru. Spre exemplu, vi se tot spune: schimbați-vă lookul, schimbați-vă comportamentul, nu mai faceți nu știu ce lucruri..
Ce-i al vostru, e pus deoparte și veți găsi, curând, omul care să vă iubească pentru ceea ce sunteți, fără să fiți nevoită să vă schimbați.

Identificați-vă măcar un vis
Fiecare om are un vis, care il impinge de la spate și care îi soptește : Haide, mergi înainte, nu te opri, o să-ți atingi țelul, mai devreme sau mai târziu! Dacă visați să călătoriți, atunci călătoriți, în diferite feluri: si singure, și însoțite, și in grup. Așa că, visați, dragele noastre! Dar nu prea mult, mai treceți și la acțiune!

Prețuiți tot ceea ce vă înconjoară!
Casa voastră, mașina pe care o conduceți, părinții, prietenii, animalele de companie și lista poate fi nesfârșită. Această atitudine vă face să vă simțiți utilă pentru lumea din jur și n-o să vă mai simțiți singure și nefericite. Iar în curând veți ajunge să îl prețuiți și pe bărbatul care sigur va apărea în viața voastră.

Sursa: healthandsoul.ru

Femei de 10 pe Facebook