Ea și El

Cum să faci un bărbat gelos?

People whispering in a bar

 

Vreau să-l fac gelos pe iubitul meu! – câte dintre noi nu ne-am dorit, măcar o dată, acest lucru? Nu-i așa că te apucă disperarea, atunci când vezi că bărbatul de lângă tine se comportă calm, când alții îți fac avansuri? Pare că nu te-ar iubi deloc, doar gelozia e semn de dragoste, pâna la urmă, nu?!?

Așa că astăzi te vom învăța cum să-ți faci iubitul gelos. Cele mai eficiente modalitați sunt următoarele :

 

1 Să ieși cât mai des în oraș, cu prietenele. Într-atât de des, încât și el să înceapă să observe acest lucru. Spre exemplu, …în fiecare seară! Si poți să-ți și închizi, de fiecare dată, telefonul, ca să intre la idei, atunci când te sună.

2 Să-i acorzi cât mai puțin timp. E complicat, dar nu imposibil. Fii atentă la tot ceea ce te înconjoară, mai puțin la el. La un moment dat, va observa că ceva nu e în regulă.

3 Stai cât mai mult timp in fața oglinzii. Inundă baia cu produsele tale cosmetice. Machiază-te în permanență, alocă un timp cât mai mare acestei îndeletniciri. Chiar și câte 4-5 ore!

4 Fă pe neatenta! Să zicem că iubitul te întreabă ceva, fii distrată, nu-l băga în seamă. Chiar dacă se va enerva, imposibil să nu se întrebe ce e cu tine.

 

5 Dacă vrei să-i aplici lovitura de grație, dă-ți jos verigheta. Și fă în asa fel încât să observe și el acest lucru. Într-un final, găsește o explicație nevinovată, după care pune-ți verigheta la loc : nu e cazul să întinzi coarda prea tare.

6 Stai pe internet și întreține conversații cu sexul opus. Dar nu cu un singur reprezentant, ci cu mai mulți. Cu cât sunt mai mulți, cu atât îl vei face mai gelos. Va fi disperat că nu este “singurul”.

7 Pune, ca imagine, pe ecranul calculatorului, fotografia cântărețului sau actorului preferat. Admiră-l cât mai des, având grijă ca partenerul tău să observe asta. Se va enerva și sigur va avea loc un dialog în contradictoriu.

8 Fă ceea ce n-ai făcut niciodată. Masturbarea este și ea o variantă. El va trebui să știe asta. Si va deveni extrem de curios.

9 Spune cât mai des lucruri drăguțe despre un alt bărbat, laudă-i caracterul, realizările. Este demonstrat faptul ca un astfel de lucru îi scoate din minți pe barbați. Dar atenție! Procedați cu tact, caci se poate ajunge la un scandal monstru!


10 Pleacă peste hotare. Călătorește! Și ia cu tine vreo 50 de costume de baie! Acest lucru sigur îl va scoate din sărite! Lasă-l să fie gelos!

11 Fă o ședință foto sexy! Nu, nu neapărat trebuie să si postezi fotografiile pe Facebook! E suficient ca un bărbat să-si vadă femeia dezbracată într-o fotografie si imediat o va întreba cine a fost fotograful!

12 Refuză-i avansurile intime. Dar nu doar o dată, ci câteva zile la rând. Până va reacționa. Și, fii sigură, va reacționa! Dar ai rabdare!

13 Primește cadouri scumpe de la curtezanul tău! Lasă-l să creadă că i se pare firesc să primești astfel de daruri! Îi vei trezi suspiciuni.

Sursa : ladyeve.ru

Femei de 10 pe Facebook