37 grade Celsius Sănătate

Cum recunoaștem boala psihică?

Cine este persoana cea mai apropiată nouă, atunci când avem brusc o problemă de sănătate? Evident, medicul de familie! Un sfat, o consultație, o trimitere către un specialist, spital sau laborator de analize, chiar și o adeverință medicală – nimic nu se poate întâmpla în afara lui! Incet-încet, medicul de familie a devenit cel mai bun prieten al omului: el ne ascultă, el ne consultă, el ne vindecă sau devine prima verigă în drumul spre însănătoșirea noastră.

37 de grade Celsius reprezintă temperatura organismului sănătos. La această temperatură se vor întâmpla, în fiecare săptămână, întâlnirile femeilor de 10 cu medicul de familie Cristian Sever Oană. Oană…este bun de pus la rană! Este un ins blajin și un medic foarte bun. Are răbdare cu pacienții săi, are o experiență cât 10 și, mai ales, știe să explice al naibii de bine! Ascultați cu atenție sfaturile sale și, de ce nu? propuneți-i teme care vă interesează. Va fi încântat să le dezvolte pe site-ul nostru!

Astăzi, bunăoară, Cristian Sever Oană ne va vorbi despre tulburările psihice!

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Buna seara. Medicul a spus ca tulburările mintale trec cu puțin noroc si medicamente.la mine au apărut din 2011 si pana in prezent nu am văzut nici o ameliorare.Am 46 si cred ca am avut recidive o groaza.

Publicitate