Femei de 10

Cum arată Sharon Stone la 60 de ani?

În anul 2001, Sharon Stone a fost diagnosticată cu anevrism. Abia de curând actrița a acceptat să vorbească despre evenimentele tragice prin care a trecut. ”După ce m-am trezit din leșin am întrebat medicul dacă am să mor? Iar el mi-a răspuns: Aveți hemoragie la nivelul creierului – își amintește Sharon Stone. Atunci i-am spus: Ar trebui să o sun pe mama. Aveți dreptate, a răspuns medicul. Ați putea să vă pierdeți această abilitate, în curând. Iar mama a venit de urgență, din Pennsylvania, îmbrăcată în hainele de grădină.

Când a ieșit din spital, Sharon vorbea bâlbâit, erau litere pe care nu și le amintea, nu stia să citească și mergea șchiopătând. Și pentru că un necaz nu vine niciodată singur, în anii următori, actrița a divorțat și a pierdut în instanță custodia fiului său.

Cu toate acestea, Sharon Stone nu s-a dat bătută iar de curând, Revista Harper’s Baazar a publicat fotografii nud cu Sharon Stone. Actrița declară că nu își dorește să fie cea mai frumoasă din lume. ”A fi sexy nu ține doar de proeminența sânilor. Înseamnă să fi ancorat în prezent, să te distrezi și să te simți bine cu propria persoană. Dacă cineva îmi spunea că sexualitatea mă va aduce la situația la care am ajuns astăzi, nu-l credeam. Îmi este dor de tot corpoul meu anterior. S-au schimbat multe în organismul meu, m-am tratat de un tip de alergie și a apărut altul, mi s-a schimbat mersul, ideile despre viață și, în general, modul de viață.

Totul, în cele din urmă este relativ. Acum, la 60 de ani mă simt minunat, mai bine decât în anul 1990, când am pozat prima dată nud”.

Foto: Mark Abrahams/Harper’s Bazaar

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate