Modă

Culorile hainelor pe care le porți îți reflectă caracterul. Episodul 4 : VERDELE

 

Continuăm serialul nostru. Numerosi experți, studiind înclinația oamenilor pentru o anumită culoare, au reușit să concluzioneze cu privire la modul în care culoarea noastră preferată ne caracterizează în ochii celor din jur, reflectându-ne caracterul. Astăzi ne referim la voi, cele ce preferați culoarea VERDE.

Cercetătorii Universității din Amsterdam au ajuns la concluzia că verdele și nuanțele sale vă conferă – vouă și celor din jurul vostru – o atmosferă destinsă, plină de bună dispoziție. “caracterul plăcut al  culorii verzi rezultă din legătura sa cu natura, aceasta fiind o sursă de liniște și mulțumire sufletească” – susține Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute  și autor al cărții “Mai viu, grație culorii”. 

Cei ce preferă culoarea verde, se caracterizează printr-o susținuta activitate obștească, locuiesc într-un cartier bun si au o situație financiară stabilă. De cele mai multe ori, adepții verdelui sunt oameni cu suflet mare, empatici și generoși, grijulii față de semenii lor.

Sursa : adme.ru 

Sursa foto: https://wallpapers.99px.ru/wallpapers/163226/ 

Etichete