Modă

Culorile hainelor pe care le porți îți reflectă caracterul. Episodul 6 : ROȘUL

 

Continuăm serialul nostru. Numerosi experți, studiind înclinația oamenilor pentru o anumită culoare, au reușit să concluzioneze cu privire la modul în care culoarea noastră preferată ne caracterizează în ochii celor din jur, reflectându-ne caracterul. Astăzi ne referim la voi, cele ce preferați culoarea ROȘIE.

   ( dacă vreți, vă puteți pune, ca fundal sonor, pe timpul lecturii, superba melodie “Lady in red”, cu care Chris de Bourgh ne-a dat gata, cu ceva decenii în urmă!) 

Culoarea roșie este culoarea pasiunii si a puterii. Este culoarea de care trebuie să țineți cont dacă vreți să impresionați pe cineva, sau să-l convingeți că aveți dreptate – susține  Kenny Frimpong, managerul brandului italienesc pentru bărbați, Eredi Pisano.

Toate nuanțele de roșu atrag atenția celor din jur. Aceștia asociază această culoare cu energia, mișcarea și e moțiile. Psihologii Universității din Rochester au observat că barbații se simt mai puternic atrași de femeile care poartă roșu. “Rosul este un stimulent oentru bărbați” – declară Abby Calisch, profesor de psihologie la Școala De Medicină din Virginia de Vest, Norfolk, Statul Virginia. 

 Femeile care poartă cu precădere culoarea roșie sunt persoane luminoase, care se entuziasmează ușor, sunt oarecum egocentrice dar foarte pasionale. 

 

Sursa : adme.ru 

Sursa foto: pikabu.ru 

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.