Modă

Culorile hainelor pe care le porți îți reflectă caracterul. Episodul 10 : Culoarea GRI 

 

Continuăm serialul nostru. Numerosi experți, studiind înclinația oamenilor pentru o anumită culoare, au reușit să concluzioneze cu privire la modul în care culoarea noastră preferată ne caracterizează în ochii celor din jur, reflectându-ne caracterul. Astăzi ne referim la voi, cele ce preferați culoarea GRI

Dar înainte de asta vă vom spune că pe lume există și alt tip de oameni, decât cei obsedați de o anumită culoare. Bunăoară, Elisabeta a doua , regina Marii Britanii ( condoleanțe, Majestate!) a declarat, in repetate rânduri, că iubește toate culorile și că le poartă, prin rotație, pe toate. Cei din jur au observat chiar că atunci când starea de spirit a Reginei se sschimbă, variază și culoarea ținutei sale. 

Iar acum despre culoarea GRI și despre persoanele ce o preferă

Așa cum le place stiliștilor să spună, gri-ul este culoarea echilibrului. El nu e nici strident, nici închis , iar predominanța sa într-o anume ținută denota faptul că purtatorul său dorește să treacă “neobservat”.

Griul și nuanțele sale reprezintă un simbol al liniștii, echilibrului și maturității. Bunăoară, multe femei de vârstă mijlocie optează pentru ținute gri. 

Intrucât este o culoare neutră, este destul de dificil de caracterizat un om care poartă culoarea gri. El poate fi deopotrivă precum un șoricel cenușiu, gata să se subordoneze cuminte unor reguli impuse, dar și o persoană categorică, care nu stă prea mult pe gânduri și nu se emoționează prea ușor. Dar, în majoritatea cazurilor, o persoană care poartă gri este o persoană care nu vrea să atragă atenția asupra sa și preferă să-și păstreze statutul de neutralitate. 

Sursa foto: ru.freepik.com 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate