Timp liber

Cu Obama pe Facebook

Cum stăteam eu așa și-o ardeam cu prietenii pe facebook, certându-ne ca proștii,  văd deodată în stânga jos, unde ești atenționat că au apărut noi notificări, că m-a notificat Barack Obama. Cum așa, o să spuneți. Chiar Obama? Da, chiar Obama, de pe site-ul lui oficial. Ăla cu bifă. Chiar, știți cum recunoașteți un site că nu este unul fals? Are lângă fotografia de profil o bifă într-un cerculeț bleu. Asta înseamnă: ”Pagină verificată. Facebook a confirmat că aceasta este o pagină autentică pentru această marcă, persoană publică sau companie media”. Dacă pagina nu are viză, nu înseamnă că e falsă, dar sigur nu e falsă dacă are această viză. Ea se obține de la Facebook de către persoanele publice, mărcile sau companiile care au profile ce sunt supuse clonării de către diverși hackeri, scammeri și alte astfel de lighioane care tulbură apele online.
Haideți să vă povestesc cu Obama. Nu că nu aș fi avut și alte contacte cu persoane importante din United States, că săptămânal sunt cerută de soție de un general american văduv și cu copii mici. Dar totuși, să primesc notificări de la Obama… Vedeți, de-asta iubesc eu facebook-ul, oricât l-ar bârfi unii și alții. miss spamMi-am amintit că acum câteva zile dădusem un like la o postare cu Obama, dar îmi ieșise complet din minte, de-aia am fost așa surprinsă. Deci, ia să vedem ce-mi spune notificarea: ”Barack Obama a adăugat o fotografie nouă: Judge Merrick Garland should get a fair…” în sfârșit, era vorba de alegerile pentru Curtea Supremă –  a lor, desigur. Pentru că la ei se aleg prin vot, știți. Sigur, pe noi nu ne interesează,  că nu avem drept de vot acolo. Poate doar ca model, ca să se-ntâmple și la noi – să alegem judecătorii, nu să se numească de către politicieni, care în felul acesta  își subordonează justiția, cum a recunoscut și Băsescu, de altfel (cu Băsescu nu sunt prietenă pe facebook, să fie clar).
Păcat că m-am împrietenit cu Obama acum, la sfârșit de mandat. Ăsta e norocul meu. Acum, să fiu atentă cine iese la alegeri. Ca să fiu mai sigură, deja m-am împrietenit și cu Trump, și cu doamna Clinton. Ba chiar și cu fi-sa, cu Chelsea, ca să fie bine să nu fie rău.
Oricum, să știți că și voi o puteți face. Vă dau mai jos link-ul paginii de facebook a lui Obama:

https://www.facebook.com/barackobama/?fref=ts

Ai auzit, Mona? (Asta-i pentru o prietenă de pe FB care se tot laudă cu Putin). Nu-i mai tare Obama?… Cel puțin, așa cred.
Lăsând gluma la o parte, acum voi trece pe la un prieten recent (tot de pe FB, evident) care amenință cu sinuciderea. E adevărat că au sărit toate gagicile din lista lui de prieteni să-l încurajeze și să-l deturneze de la intențiile suicidare, dar voi trece și eu să văd dacă-i totul bine. Nu, serios, ador facebook-ul. De aia, astăzi cel care primește like-ul este facebook în persoană.

Uscatoare rufe