Călătorii Timp liber

Cu gândul la vacanță

Grecia

Char dacă mai este mult până la vară, românul prevăzător își face vara sanie iar iarna car. Prin urmare, cei care sunt deja cu gândul la vară și la concediu au vizitat zilele acestea Târgul de Turism de la Romexpo pentru a se pune la curent cu ce se poartă în materie de turism. Întrucât Grecia este destinația preferată a românilor, Organizația Elenă de Turism in frunte cu directorul său Giorgos Stafylakis nu a pierdut ocazia de a prezenta, celor interesați, informații noi despre destinațiile turistice din Grecia. Standul organizatiei de turism elene s-a bucurat de prezența Președintelui Organizației Naționale de Turism a Greciei, Domnul Haralambos Karimalis precum și reprezentanți din diferite regiuni ale Greciei. Și pentru ca oferta să fie completă standul a răsunat de ritmuri grecești, cărora trecătorii nu le-au putut rezista și s-au prins în horă alături de profesioniștii de la ansamblul Nea Ellada.

Târgul este deschis până pe 24 februarie, așa că dacă nu ați ajuns, încă mai aveți timp. Iar noi vă lăsăm pe ritmul muzicii…

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • VIVA Grecia! Mulțumim România!
    I am confident that România is the only country in out region that Greeks can feel like home and the reason is that Romanians makes us feel like that!
    Thank you for promoting and honoring my country!