Copii și tineri Poveștile unui copil

Crimă la țărm. Roman ( continuare)

Capitolul 4
Sarah încremeni după cele aflate. Ieși nervoasă din birou, își lăsă fiica în grija femeii de serviciu și plecă acasă la John, în sudul Angliei. Bătu la ușă. Domnul Lee deschise: – Ce este Sarah? Acum ți-ai dat seama că sunt mai chipeș ca Max? – De ce l-ai omorât? – Pe cine? – Pe Max! De ce ești așa de crud? Eu l-am ales! Îl iubeam, iar tu ai intervenit mereu în iubirea noastră! Ți-ai omorât și fiica! – Ce vorbești ,nebuno? Fiica mea s-a dus acasă la iubitul ei, ieri… -Ce iubit? Era moartă în casa mea! – Eu personal am fost ieri acolo, iar Max era singur și gătea. Am băut amândoi o cafea, apoi am plecat. – Fiica ta și soțul meu s-au dus pentru totdeauna! Domnul Alexander depistă ceva pe camerele de filmat de pe plajă. Matilda Lee venise în vizită la Max și se certau la ușă. A existat o bruscare între ei după care au intrat în casă. Repede a pus mâna pe telefon, a sunat-o pe Sarah și a chemat-o la secție de urgență. Imediat Sarah a ajuns. – Da, domnule? – Uite filmările camerelor de pe plajă! Au existat niște încăierări între ei, dar după aceea a primit-o în casă.

Capitolul 5
– Max nu avea nici-o legătură cu fata aia, sau erau iubiți? – De unde va venit ideea asta? – Am fost acasă la John Lee și mi-a spus că fiică-sa era ieri cu iubitul ei, la el acasă… – Păi ea are un iubit… Acela este Mark Swell. – Nu se poate… Atunci ce căuta la Max? După ce toți au intrat în ceață, domnului Alexander i-a venit o idee: – Să mergem la prietena Matildei, domnișoara Milla Rolles, pentru a afla informații. Ajunși acolo au bătut la ușă și le-a răspuns fix domnișoara Milla: – Da? Cine sunteți? – Suntem de la criminalistică. Sunt inspectorul Alexander Wiliam! – – De ce mă căutați? Pentru moartea Matildei? -Da, am auzit că erați bune prietene… Puteți să ne răspundeți la câteva întrebări? – Bine. Matilda era cea mai bună prietenă a mea. – Ok. Știi de vreo legătură între ea și Max Jonhatan? – Da. Matilda era complet îndrăgostită de Max, dar cu toate acestea avea deja un iubit, pe Lans Morgan. – Ba nu, sursele spun că ea îl avea ca iubit pe Mark Swell. – Nu, numele lui cred că era Lans Morgan. – Atunci înseamnă că fata avea doi iubiți și era îndrăgostită de al treilea! Era nebună pentru că avea doar 16 ani.

Capitolul 6
Pe o terasă în Los Angeles, doi bărbați își beau cafeaua discutând despre o afacere foarte importantă legată și de familia Jonhatan. Persoanele neștiute de agenți aveau o totală legătură cu acțiunile petrecute în Anglia la casa Jonhatan. – Ți-e dor de familia ta? – Care familie?
– Manda Sevrer și fiica ta Lola Sevrer! – Nu-i bai. N-am nevoie de ele. – Afacerea merge strună, prietene! În Anglia, la Poliția Davis nr.5, agentul Alexander identifică un punct pe hartă care a intrat în calculatorul dispărut al lui Max Jonhatan. – Agent Jimmy! – Da inspectore? – Cheam-o imediat pe dna Sarah la mine în birou. Acum!! – Da? Ce este inspectore? – Am identificat un punct roșu pe hartă în Los Angeles-Statele Unite. Au rude acolo? – Din câte știu, da. Vărul lui Max. – Cum îl cheamă? – Derek Alison. – Mergem imediat în Statele Unite. Agent Jimmy, fă rost de bilete spre Los Angeles. Zborul cel mai curând. – Da, să trăiți! În Los Angeles cei doi bărbați tocmai au terminat de umblat pe calculator. Calculatorul lui Max Jonhatan.
(va urma)

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.