Ea și El

Cred vedetele noastre în dragostea la prima vedere?

„Dragoste la prima vedere/ o mângâiere, o clipă de plăcere/ vreau lângă mine să stai/” sunt versurile unui celebru refren, care era în vogă acum câțiva ani. Majoritatea oamenilor au trăit măcar o dată o dragoste la prima vedere. Nu ați întâlnit niciodată o persoană pentru care să simțiți din prima clipă acei fluturași în stomac? Chiar dacă nu-l cunoșteați, nu vi s-a întâmplat să fiți atrase de ochii lui, de aspectul fizic sau de parfumul pe care respectivul l-a folosit? Nu ați simțit cum imagebrusc inima vă bătea mai puternic, pulsul creștea, iar emoțiile puneau încet, dar sigur stăpânire pe voi. Orice făceați, gândul vă zbura doar la acea persoană și din acea clipă viața vi s-a schimbat? Chiar dacă încerci să fii rațională, inimii nu-i mai poți porunci în acele momente. Săgeata lui Cupidon te-a lovit când te așteptai mai puțin. Cert este că personalitatea unui om nu ni se dezvăluie în câteva minute și poate că respectivul nu este așa cum am visat noi. Dar, ce mai contează el este Făt-Frumos la care am visat mereu. Între dragoste la prima vedere și atracție fizică este o linie foarte subție și de multe ori oamenii confundă aceste stări. Toate femeile sunt fascinate de filmele romantice și de romanele de aceeași factură, dorindu-și să trăiască o asemenea experiență. Vă mai amintiți imageacele secvențe din comedii în care o fată se împiedică și îi cade ceva din mână, iar un tânăr atrăgător o ajută să se ridice, fiind suficientă o simplă privire pentru ca cei doi să se îndrăgostească? Unii specialiști susțin că există o diferență între dragostea la prima vedere și adevărata dragoste, cea din urmă fiind un sentiment profund, dar totuși există cupluri care s-au îndrăgostit la prima vedere au format familii și sunt fericiți. Și cum curiozitatea nu-mi dădea pace, am vrut să aflu ce părere au vedetele noastre despre dragostea la prima vedere, dacă au trăit o astfel de experiență. Am stat de vorbă cu câteva dintre ele, iar răspunsurile lor le puteți citi în rândurile următoare. Dragile noastre, femei de 10, voi ați trăit o astfel de iubire? Ați simțit cum săgeata lui Cupidon vă străpunge inima? Dacă da, așteptăm să împărtășiți cu noi poveștile voastre, dar până atunci haideți să aflăm ce au spus și câteva dintre celebritățiile autohtone.

image

Alin Oprea: Da, cred în dragoste la prima vedere cu mare tărie. Am trăit dragostea la prima vedere. Aveam un spectacol în 1996, la Buzău. Erau printre primele concerte ale formației Talisman. Undeva, în mijlocul sălii, o fată frumosă, îmbrăcată în alb, brunetă, cu o coroniță albă pe cap, mi-a atras atenția la modul foarte serios. De pe scenă, i-am dedicat câteva piese, după care am invitat-o la film. După două săptămâni, ne-am văzut la film în București șiîn continuare a devenit soția mea.

 

image

 

Marcel Pavel: Eu sunt căsătorit, dar așa ca aspect pentru ceilalți, da cred. Acest lucru mi s-a întâmplat văzând-o pe soția mea. Da, am cunoscut-o pe ea și a fost o întâmpare fericită. Am avut șansa și norocul de-a întâlni o femeie extraordinară.

 

Silvia Dumitrescu: Nu cred în dragoste la prima vedere. Cred mai imagemult în treaba asta cu potrivirea, indiferent că e la prima vedere sau la a nu știu câta vedere. Cred că e o chestie care ține de noroc, de soartă,
destin. De multe ori se poate întâmpla ca omul cu care tu te potrivești să treacă pe lângă tine și tu nici măcar să nu-l observi. Se poate întâmpla oricui treaba asta, să nu se întâlnească cu jumătatea lui în viața asta sau cazuri mai norocoase cum sunt eu să se întâlnească și întâlnirile întotdeauna sunt inopinante și nu e vorba nici de dragoste la prima vedere cred că e vorba de un lucru care e dinainte pus cumva așa în destinul tău să te întâlnești într-un anume moment, la o anumită vârstă. Se întâmplă câteodată să te întâlnești cu jumătatea ta la 70 de ani sau la 80 de ani sau la 60 de ani, depinde de la caz la caz.

 

image
Cătălin Botezatu: Cred în dragoste la prima vedere și în general cred în dragoste. Vreau să cred că până la sfârșit voi putea iubi cu aceeași intensitate chiar și dacă mă voi îndrăgosti, eu știu, mâine la prima vedere.

 

 

Oana Turcu: O, da! La noi, a fost dragoste la prima vedere. Ne-am image
cunoscut la emisiunea Agentul Vip. Îmi doream foarte mult să ajung la emisiunea lui Cristi Brancu și prin intervenții, pile și relații, cu mare, mare greutate am ajuns și la emisiunea lui. Atunci, erau în top, să zic așa, Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, șefa noastră, nu, de la femei de10, Marina Almășan și ajunsesem la toate aceste emisiuni, în schimb la Brancu, nu. M-au ajutat prietenele să ajung și la Brancu și în momentul în care l-am văzut, am pus mâna pe el și nu i-am mai dat drumul.

 

 

 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate