Diverse

Copiii Victoriei Beckham au moștenit boala mamei

 

Victoria Caroline Beckham este o femeie de afaceri, creatoare de modă, scriitoare, actriță și cântăreață de origine britanică. Ea și-a câștigat popularitatea la sfârșitul anilor ’90, când s-a alăturat formației pop Spice Girls, ultrios urmand o carieră muzicală solo. Beckham a cunoscut și mai mult succes pe plan internațional odată cu cariera în modă. În plus, vedeta a lansat și două cărți best-seller: o autobiografie și un ghid de modă. Este căsătorită cu  David Beckham și au împreună patru copii. În 2009, averea cuplului era estimată la 125 milioane £.

Titlul articolului probabil v-a șocat. 

Frumoasa Victoria nu prezintă nicidecum semnele unei persoane care ar avea probleme de sănătate, dar cu toate acestea, Victoria Beckham a dezvăluit că există o tulburare pe care a sezizat-o în urmă cu mai mult timp. Nu este singura care a observat simptomele neplăcute, ci și copiii vedetei prezintă semnele acestei tulburări.

Într-un interviu acordat recent, Victoria Beckham a dezvăluit că suferă de dislexie, diagnostic pe care și l-a pus chiar ea. În ciuda faptului că este o femeie de afaceri care are foarte mare succes, vedeta mărturisește că s-a confruntat tot timpul cu dificultăți de învățare și citire, lucruri pe care le-a observat de-a lungul timpului și care nu au nicio legătură cu nivelul de inteligență. 

Deși nu poate fi considerată o boală, dislexia este o tulburare care se traduce prin apariția dificultăților la citire, însă poate avea manifestări diferite în funcție de fiecare pacient. Mai exact, anumite persoane pot întâmpina dificultăți atunci când vine vorba despre rostirea cuvintelor, scrierea acestora sau înțelegerea unui anumit text.

Nu doar Victoria Beckham s-a confruntat cu această problemă, ci vedeta sugerează că și copiii ei prezintă dificultăți de învățare, citire sau scriere. Cei patru copiii nu sunt atrași de mediul academic, ci sunt preocupați mai mult de activitățile sportive sau care pun accentul pe creativitate. Brooklyn își dorește să devină fotograf, Romeo visează să devină tenismen, Cruz iubește muzica, iar Harper este foarte băiețoasă.

Cu toate că într-o anumită perioadă și-au dorit să urmeze o carieră în fotbal, cei trei băieți ai cuplului Victoria și David Beckham au renunțat la această idee de teamă că nu se vor ridica la nivelul așteptărilor tatălui.

“Brooklyn a fost primul care a spus că nu mai vrea să joace. Și apoi Romeo a decis că nici el nu mai dorește să o facă. Îmi aduc aminte că Romeo stătea foarte supărat în baie și spunea: Nu vreau să îl dezamăgesc pe tati.”, a povestit Victoria Beckham. 

Cu toate că s-a confruntat cu simptomele neplăcute ale dislexiei, acest lucru nu a împiedicat-o pe Victoria Beckham să devină, cum  spuneam,  o cântăreață de succes, iar după o perioadă să își schimbe complet cariera, să se impună în lumea modei și să devină un designer apreciat.

Sursa: dailymail.co.uk

Sursa foto : metro.co.uk