Condimentează-ți viața! Nutriție

Concursul Fuchs continuă!

Al treilea câștigător al concursului Fuchs este Elena Ceauşu.
Concursul continuă!
Scrieți-ne experiențele voastre în materie de „condimente ” pentru viață și veți putea găti cele mai bune mâncăruri din lume, folosind condimentele FUCHS pe care le veți primi ca și premiu!

2 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Draga redactie “femeide10” ! Chiar dacă sunt student, sunt un mare bucatar, specialist in special in pizza ( mi-am terminat liceul in Italia și acolo m-am acomodat cu delicioasele preparate ale bucatariei italienesti).
    M-as bucura sa câstig condimentele Fuchs puse la bataie! Ca atare, declar sus și tare că viața mea a prins un cu totul alt gust de când am devenit pasionat de bucatarie. Va marturisesc ca, de multe ori, abia astept sa plec de la ore pentru a ajunge mai repede acasa, ca sa ma apuc de gatit! Nu ma intrebati ce fericita e mama mea, care a scapat, cu ocazia asta de bucatareală, și sunt sigur ca si viitoarea mea sotie ( nuuuuu! inca nu se intrevede la orizont!) va fi incintata sa constate ca va avea un soț care va prelua el sarcina pregatirii mincarurilor! Iată asadar cum mi-am condimentat viata și….cum imi voi condimenta si bunățățile preparate, dacă voi câștiga, fireste, premiul pus la bătaie!

  • Am inteles ca trebuie sa va scriu cum mi-am condimentat viata. Acum trei ani mi-am amenajat in garaj o mica sala de fitness. Mai intii pentru mine, apoi au inceput sa vina si prietenele. Intre timp, am reușit sa mi-o dotez chiar de-adevăratelea ( la inceput nu aveam decât o bicicletă, improvizata de soțul meu, dintr-o bicicletă adevărată, dezafctata și o banda de alergat, primita pomana de la un văr sportiv). Incet-incet, mi-am transformat hobby-ul intr-o mica afacere ( am 12 cliente din cartier!) Imi place la nebunie și pot spune ca am gasit un condiment placit si sanatos pentru dupa-amiezele mele libere!