Acasă la mine Raiul de acasă

Combinațiile verii

Vara, când zilele sunt parcă fără cap și fără coadă, prinse ca-ntr-un carusel de pofte și dorințe care mai de care, acasă ne refugiem în după-amiezile toride, să ducem obiceiul siestei pe culmile perfecțiunii. Până să se lase seara în care vom descoperi cine știe ce cafenea păstrată secretă în vreo curte interioară, doar pentru cunoscători, vom lua la pas străduțe cochete și aproape pustii sau ne vom aventura încotro ne cheamă inima, în cuibul nostru ne încărcăm cu energia de care avem nevoie din tălpi până-n creștet.

Așa că m-am gândit să fac șederea și mai plăcută și să vă inspir cum să îmbrăcați casa în ținută de vară din câteva alegeri inspirate:

  1. Vas de sticlă & ornamente

Un vas de sticlă, care iarna a găzduit nuci și portocale, poate primi noi musafiri, de sezon: scoici, pietricele și plante. Cu puțină imaginație, îl transformați în capodopera menită să vă etaleze creativitatea în fața prietenelor.

Art in glass video: https://www.youtube.com/watch?v=-kunllWcpVM

  1. Alb & albastru

Albul și albastrul sunt culori cum nu se putea mai nimerite pentru a creiona un decor marin. Vasele din porțelan colorate în acest duet pot fi păstrate tot anul, combinația nu iese din tendințe niciodată.

  1. Plante & flori

Dacă nu vara, atunci ce moment mai potrivit s-ar găsi ca natura să ne invadeze casa. Împrospătarea se face cu orice flori sau plante, naturale sau permanente – cu atât mai bine, nu lăsăm cheia vecinilor cât am plecat în vacanță, ca să vină să le ude!

Să ne mai permitem și să lenevim!

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.