Frumusețe

Coafuri cu stil pentru plajă

Este greu sa-ti mentii coafura perfecta cand esti la plaja. Vantul si umezeala dau de furca oricarei femei. De aceea, am gasit sase coafuri dragute si rezistente la umiditate care te vor tine departe de oglinda din baie pentru a te putea bucura linistita de soare.

Codițe

Împletiturile par să fie cel mai important trend pentru plajă din această vară, iar codiţele împletite care îţi încadrează chipul sunt o opţiune excelentă.

Răvășit

Pentru părul lung, stilul natural, uşor răvăşit, este o variantă foarte sexy, dar dacă nu vrei să te incomodeze, prinde-l într-un coc înalt sau puţin dezordonat.

Părul prins cu eșarfă

O eșarfă frumos colorată devine un accesoriu perfec pentru coafura de plajă. Îți protejează părul și capul de razele UV și de căldură, dar te ajută și să creezi o coafură interesantă, cu un aer retro șic.

Cocul răvășit

Știi acel tip de coc înalt pe care ți-l faci înainte de a intra sub duș când nu vrei să te uzi pe păr? Ei bine, este o vriantă excelentă de coafură pentru plajă. Nu numai că îți protejează părul de apa sărată a mării, de apa cu clor din piscină și de razele ultraviolete, dar este un stil în tendințe. Cocurile voluminoase, cu aspect neglijent, sunt în trend deja de câțiva ani.

Nu uita că o coafură pentru plajă trebuie să fie lejeră, uşor de realizat, şi trebuie să arate perfect chiar dacă îţi uzi părul. 🙂

 

 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.