Ea și El

Cele mai inteligente femei? Iată ce spune zodiacul!

Se spune că bărbaților le piere piuitul când se află față-n față cu o femeie inteligentă. Sunt destul de puțini , printre ei, care să se dea în vânt după așa ceva. Mai degrabă le place faptul că astfel de femei au obținut succese în carieră și le privesc cu admirație, dar nu se grăbesc să se “lipească” de ele.
Dar și astfel de femei au minusurile lor. Bunăoară, în sfera relațiilor “dimplomatice” cu partenerii. Mai mult, astrologii susțin că astfel de femei au o gândire masculină și se simt foarte confortabil cu ea. Iată, așadar, care sunt, potrivit zodiacului, femeile cele mai inteligente și care le sunt defectele :

Femeia-berbec

Ea se caracterizează printr-o tenacitate înăscută. Încă din copilărie, se străduiește să obțină o încredere deplină din partea celorlalți și să-și domine colegii de generație. Femeile din această zodie devin foarte ușor lideri și le și place acest lucru, fără să le pese că astfel atentează la orgoliul masculin. Sunt femei care au o rezistență foarte mare și un potențial crescut. Nu evită provocările dificile ale vieții, chiar dacă acestea sunt mai mult destinate bărbaților. Au și un defect: sunt naive. Chiar dacă sunt, în aparență agresive, ele se inflamează puternic, după care încearcă să regleze situația. Femeile-berbec știu că, dacă nu vor fi așa, ele vor fi îngenuncheate de oprobiul public, ceea ce nu-și doresc niciodată.

Femeia-scorpion

Scorpionul reprezintă feminitatea, cu trăsături masculine. Femeia -scorpion își înțelege, încă de la naștere si până la moarte, menirea de femeie, deși știe că este diferită de femeile din jur. Ea consideră că viața omului este mult mai simplă decât pare de fapt. La femeia-scorpion totul este foarte simplu, ea se caracterizează printr-o intuiție puternică, ceea ce îi dă puterni nebănuite : căci a vedea omul “pe dinauntru” este exact ceea ce are ea nevoie. Ea este capabilă să-i radiografieze imediat pe nemernici. Are un caracter răzbunător și nu acceptă niciodată să piardă. Țineți minte asta!

Femeia-Capricorn

Femeia-Capricorn este specială încă din copilărie. Ea este exagerat de liniștită și serioasă. Obrăzniciile nu sunt pentru ea, cercul de prieteni este foarte restrâns și nu oricine poate pătrunde în el. Astfel de femei găsesc repede un limbaj de comunicare cu sexul opus. Doar la vârsta matură însă pot face față unei concurențe profesionale adevărate. Își controlează perfect emoțiile și niciodată nu vor crea sau întreține conflicte. Sunt exagerat de încăpățânate și sunt capabile să scoată din sărite orice reprezentant al sexului tare, indiferent de zodie.
Sursa cluber.com.ua