Diverse

Cele mai grozave compatibilități zodiacale între cupluri. Rămân o viață împreună!

Taur și Rac
Aceste semne zodiacale ştiu cu adevărat ce este fidelitatea. Sunt mereu grijulii şi amabili. În relația dintre ele se formează o legătură puternică la nivel emoţional. Fiind împreună, calitățile lor devin de două ori mai puternice. Pe toată durata relaţiei lor , Taurul și Racul vor fi îndrăgostiţi ca şi în prima zi.

Gemeni şi Berbec
Amândoi partenerii sunt veseli şi independenţi. Berbecul poate oricând conta pe Gemeni, împărtăşindu-i pofta sa de aventură. Iar Gemenii sunt întotdeauna gata de acțiune. Aceste semne zodiacale se înţeleg unul pe celălalt, fără prea multe cuvinte. Este suficient doar să se privească unul pe celălalt, pentru a înţelege ce gândeşte fiecare. Sunt întotdeauna plini de inspiraţie şi se bucură de faptul că pot descoperi şi încerca împreună mereu lucruri noi.

Leu şi Leu
Cine rimează cel mai bine cu Leul, decât un sinonim al lui, “a feld e ambiţios şi încrezător? Leii sunt înzestraţi cu darul de a-i inspira pe ceilalţi, de aceea vor forma cea mai bună echipă împreună, devenind cel mai bun sprijin unul pentru celălalt. Dacă unul din ei are un eșec, celălalt îl va inspira şi ajuta să-l depășească. Perechea formată din Lei este precum o uniune dintre rege şi regină. Ambii sunt nişte norocoşi şi nici unul dintre Lei nu dorește să pună în pericol relaţiile.

Vărsător și Gemeni
Este o combinatie deosebita, minunata, “aerisita”, plina de savoare, unde ideile abunda, sustinute de placerea Gemenilor de a vehicula informatia si de scânteia Varsatorului de a duce aceasta informatie pe culmile cele mai înalte ale mentalului.

Geamanul spune “am o idee” iar Varsatorul exclama “mi-a venit o idee” – si astfel dragostea lor se transforma în miscare mentala manifestata prin conversatie, calatorie, comunicare, întâlniri amicale sau profesionale, cumparari rapide de carti, ziare, DVD-uri sau rezolvarea rapida a obligatiilor telefonice. Nu se vor plictisi toată viața deci nu vor avea motive să se despartă niciodată.

Fecioară şi Fecioară
Nimeni nu poate înţelege mai bine gândirea unei Fecioare, mai bine decât o altă Fecioară. Oamenii acestui semn adoră să construiască planuri pe termen lung. Chiar dacă în public Fecioarele par puţin timide, ele ştiu fiecare cui îi aparține inima și asta le face puternice.

Scorpion şi Săgetător
Aceste zodii sunt unite prin independenţa lor. Scorpionul stabileşte regulile, dar Săgetătorul este mai puțin implicat. Dacă Scorpionul iubeşte, atunci încearcă să exprime această iubire la maximum. Într-o pereche, reprezentanţii acestor semne zodiacale îşi păstrează dragostea fiind geloși unul pe celălalt . Încercând să se asigure că nu există nimic care să le strice relaţia, ei sunt mereu în gardă. Dar își și acordă reciproc spaţiul şi timpul necesar pentru a rămâne singuri cu gândurile lor.

Vărsător şi Peşti
Deşi Vărsătorul este o persoană complet independentă, iar Peştii se sprijină pe o legătură emoţională constantă, acest cuplu este ideal . Amândoi partenerii au creativitate şi imaginaţie. Peştele poate părea închis în sine, dar îi place foarte mult să vorbească despre ceea ce consideră a fi foarte interesant. Vărsătorul adoră să fie spontan, ceea ce le place foarte mult peștilor.

Sursa : cluber.com.ua

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.