banner marshal garden
Modă

Cele mai frumoase rochii de mireasă din istorie

Alegerea rochiei de mireasă este cel mai emoționant și de neuitat moment pentru orice femeie. Vă sugerăm să aruncați o privire la cele mai apreciate rochii de mireasă de-a lungul timpului care sunt încă sursă de inspirație pentru viitoarele mirese precum și pentru creatorii de modă.

Prințesa Diana

Fastuoasa nuntă dintre Prințul Charles și Lady Diana care a avut loc în 1981 a fost considerată, pe bună dreptate, nunta secolului. Pentru acest eveniment special, Lady Diana a ales o rochie creată de David și Elizabeth Emanuel. Făcută din 40 metri de mătase și dantelă, cu o trenă de peste 7 metri și brodată cu mii de perle, a devenit una dintre cele mai frumoase rochii de mireasă de-a lungul timpului.

Kate Middleton

O altă nuntă superbă în familia regală britanică a devenit unul dintre evenimentele remarcabile ale ultimilor ani. Kate a ales o rochie semnată de designerul Alexander McQueen. Superba rochie, cu o trenă lungă și elegantă, voalul cu diademă, dantela rafinată – au transformat-o într-o rochie pe care mii de femei din întreaga lume și-ar dori-o pentru a astfel de ocazie.

Grace Kelly

Grace Kelly se află pe primele locuri în topul celor mai elegante mirese din lume, conform revistei de specialitate, Conde Nast Brides. Chiar dacă nunta celebrei atrițe de la Hollywood și a Prințului de Monaco a avut loc în urmă cu mai bine de jumătate de secol, imagine lui Grace Kelly mireasă rămâne  sursă de inspirație pentru numeroși designeri. Este o rochie clasică de prințesă, făcută din mătase și broderie delicată, ornată cu mii de perle.

Sarah Jessica Parker in comedia romantică, Sex and the City

Vă amintiți probabil, rochia de mireasă extravagantă purtată de personajul Carrie Bradshaw, în filmul Totul despre sex. Rochia sa glamour a fost creată Vivienne Westwood, potrivindu-se perfect cu personalitatea personajului.
Jacqueline Kennedy

Ceremonia de nuntă dintre Jackie și, pe atunci, senatorul american John F. Kennedy a avut loc în Rhode Island, în 1953. Viitoarea primă doamnă a Americii a arătat absolut strălucitor în rochia ei de mireasă, cu umerii goi și cu un frumos și lung voal.

Angelina Jolie

Până de curând era unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Angelia Jolie și Brad Pitt și-au legat destinele într-o ceremonie privată în sudul Franței. Rochia de mireasă a Angelinei Jolie fost rezultatul creativității celor 6 copii. Ea a cerut designerilor de la Atelierul Versace să imprime pe voalul de mătase desenele făcute chiar de copiii cuplului.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe a purtat o rochie neagră cu guler din blană albă la cea de a doua ei nuntă, cu celebrul jucător de baseball, Joe DiMaggio. Criticii de modă își vor aminti întotdeauna rochia neagră, nonconformistă a îndrăgitei actrițe.

Kristen Stewart în Saga Amurg

Rochia de mireasă a Bellei Swan, personajul din seria Amurg, a făcut senzație.  A fost creată de Carolina Herrera și este estimată la aproximativ   35,000 dolari, dar puteți comanda o replică la doar 800 de dolari.

Renee Zellweger

O altă rochie uluitoare, creată tot de Carolina Herrera— de această dată pentru Renee Zellweger, pe care a purtat-o în 2005.

Victoria Beckham

Victoria Beckham este acum o cunoscută creatoare de modă de rochii de mireasă. La nunta ei cu fotbalistul David Beckham, care a avut loc în Irlanda, în 1999, Victoria a purtat o rochie cu o trenă impresionantă, purtând semnătura Vera Wang. Ea a declarat recent că rochia de mireasă încă se află în dulapul ei.

Sursa: Brightside.me
Foto credit (с) AP / FOTOLINK / East News.ru, (с) New Line Cinema, Summit Entertainment

Femei de 10 pe Facebook