Diverse

Cele 4 lucruri pe  care le vor de la noi, bărbații noștri

Man and woman in love enjoying together near sea, running by the beach, laughing, kissing and hugging

 

Ce-si dorește orice bărbat? O relație sănătoasă și armonioasă care să-l poată face fericit. Mai cu seamă cei ce au traversat experiențe amoroase nefaste, sunt dornici de iubire și oarecum temători de noi dezamăgiri. 

Pentru a fi  mulțumiți în viață, ei, bărbatii noștri cei de toate zilele, nu au nevoie de prea multe lucruri. Psihologii au identificat 4, care pot fi adunate într-o singură mare dorință, unanimă :  ei vor toți alături o femeie, care să îi trateze corect și să știe de ce au ei nevoie. Această dorința se împarte așadar în patru “subdiviziuni”, care arată, de fapt, de ce anume are nevoie un bărbat , de la partenera sa: 

1. El își dorește sa fie iubit

Se stie, iubirea este cea care îl face să fie romantic, atent cu partenera sa și cuceritor. 

2. Să primească atenție din partea partenerei sale

Când femeia iubită manifestă interes față de el, cand ii pasă de tot ce simte și isi dorește acesta, bărbatul e fericit și nuxi mai trebuie nimic. 

3. Orice bărbat își dorește să fie respectat!

….Căci iubire fără respect nu există. Partenerul tău are nevoie să simtă că  vezi în el un bărbat adevărat.

4. Să fie susținut în tot ceea ce face sau își propune

El vrea ca partenera să-i înțeleagă și sprijine ideile, planurile, scopurile, să nu râdă de ele și să nu le dărâme. O parteneră ideală trebuie să fie convinsă că bărbatul ei este puternic și că tot ce își propune, va și reuși.

Sursa: lifegeek.ru 

Sursa foto : 123rf.com 

Publicitate