Băbești Sănătate

Te-ai săturat de cearcăne? Poți scăpa foarte simplu de ele!

Nu-i așa că le urâți? Cum e să te trezești dimineața, după o noapte agitată (pentru care, nu de puține ori, de vină sunt ei, bărbații!) și să descoperi, privindu-te în oglindă, umbrele acelea nesuferite care-ți înconjoară ochii frumosi? Dă-i cu fond te ten, dă-i cu pudră, doar lumea din jur trebuie să te vadă frumoasă și odihnită, lipsită de griji și cu chipul mereu surâzător, doar ești femeie de 10, nu?
Totuși mai există și alte trucuri pe care „babele” le recomandă ca arme în lupta cu cearcănele! Iată trei dintre ele!cearcane

GHEAȚA MIRACULOASĂ: Într-o cană cu apă fiartă introduceți un decoct de salvie, tei și mușețel. Congelați „ceaiul” rezultat. Va rezulta o gheață cu proprietați vindecătoare. Luați cate un astfel de cubuleț de gheață și frecati cu mișcări energice zona afectată de cearcăne.

PĂTRUNJELUL FERMECAT: Treceți o rădăcină de pătrunjel prin mașina de tocat. Răspândiți tocătura obținută pe niște bucățele mici de tifon. „Pachețelele” astfel obținute, aplicați-le sub forma unor comprese pe zona cearcănelor de doua ori pe zi, timp de câte 15 minute.

SALVIA SALV(I)ATOARE:Muiați dischete cosmetice într-un un ceai din 200 ml de apă clocotită și o lingură de salvie. Puneți-le pe cearcăne în chip de comprese.