Ea și El

Ce trebuie să știe femeile despre sex?

Totul! – veți spune dumneavoastră! De acord, în general e bine să știm totul despre orice, numai că…totul nu-l știe nimeni niciodată, așa că este bine ca, despre sex cel puțin, să știți măcar lucrurile de bază. Iar cei de la vk.com au sintetizat aceste “lucruri de bază” ca fiind următoarele :

  • În primul rând, să nu uităm că, pentru bărbați, sexul reprezintă o necesitate fiziologică, la fel ca și foamea și mersul la toaletă. De aceea, unii specialiști recomandă să nu considerați că iubitul vă înșeală, dacă petrece o noapte de amor cu o altă femeie. O noapte, nu mai mult!

 

  • Niciodată nu transformați sexul într-un instrument de manipulare a ființei iubite. Bărbații sunt astfel construiți, încât în momentul apariției dorinței, ea trebuie satisfăcută imediat. Este mai indicat să le cedați, chiar dacă în momentul respectiv nu prea aveți chef de făcut dragoste.

 

  • Femeile nici măcar nu-și imaginează că majoritatea reprezentanților sexului tare sunt mult mai rușinoși decât ar părea la prima vedere. Chiar dacă, la un moment dat, fanteziile lor sexuale o iau razna, ei nu-și vor găsi întotdeauna curajul de a le povesti partenerelor lor despre acestea, de teama de a nu o supăra sau oripila. De aceea femeile nu trebuie să se jeneze, atunci când bărbații le propun să încerce “ceva nou”.

 

  • Femeile nu trebuie să uite că bărbații nu caută, pentru sex, o persoană cu o siluetă perfectă. Dacă partenerul vostru vă iubește și vă dorește, credeți-l! Faptul că aveți sânii mici nu contează, cum nu este importantă nici celulita care pe dumneavoastra vă obsedează, și nici măcar cutele de pe abdomen! Asta nu înseamnă, firește, că aveți voie să vă neglijați! În niciun caz! Dar nici să fiți măcinată de complexe în așternut nu aveți voie!

 

  • Țineți minte: dacă un bărbat vrea, din toate puterile, să vă impresioneze cu alura sa de macho-man, nu înseamnă neapărat că este și “bun la pat”! Și, mai ales, “de cursă lungă”! Cercetările arată că , în medie, un bărbat are nevoie de cca 3-5 partide de sex pe săptămână. Restul..poate fi, de multe ori, peste puterile lui!

 

  • Cel mai mare coșmar al fiecărui bărbat este..blocajul neașteptat, în cazul relației intime cu femeia iubită. Un bărbat sanătos trece prin astfel de momente penibile în cca 12-17% din cazuri. Dacă acest lucru i se întâmplă iubitului dumneavoastră, în niciun caz să nu râdeți de el sau să-l compătimiți. Cel mai indicat este să treceți cu vederea, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Nu ne supărăm dacă le veți transmite aceste informații și prietenelor voastre! Dați share!

Sursă imagine reprezentativă: zdrav.kz

Etichete

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Hei, mă lasi!? Daca e o necesitate vitală de ce nu murim cand nu facem sex ca atunci când nu avem apa si de mancare o vreme indelungata? Iar femeia are dreptul sa ne refuze si sa nu ne accepte fantezii care o oripileaza. Fanteziile noastre sunt păcatul nistru si ni-l asumăm ca atare, daca suntem conatienti de adevăratele valiri morale ale căsniciei. O zi bună.

Uscatoare rufe