Femei de 10

Ce tip de femei atrag bărbații cu o forță nebănuită?

Femeia care respectă, în viață, regulile de mai jos, cu alte cuvinte, le acceptă și le pune în aplicare zilnic, va ajunge să aibă lângă ea un bărbat adevărat, care o va iubi din toată inima și o va dori cu toată puterea. Citește rândurile de mai jos și vei înțelege de ce.

O astfel de femeie:

-nu se schimbă după cum vor ceilalți, pentru că ea se prețuiește pe sine și rămâne întotdeauna ea însăși
-nu-și abandoneaza visurile numai pentru că ele nu plac cuiva anume. Ea se străduiește să și le înfăptuiască, și nu să uite de ele
-nu se teme de iubire, deși știe că poate avea parte si de destule surprize neplăcute
-este mereu liniștită, știind că timpul rezolvă totul
-nu permite nimănui să se poarte cu ea altfel decât cu respect
-trăiește ca și cum astăzi este ultima sa zi și că nu va mai fi niciodată atât de tânără cum este acum
-nu fuge de trecut, prețuiește experiența de viață, înțelegând că datorită ei este mai înțeleaptă acum
-nu permite nimănui sa-i distrugă modul de a gândi și să-i taie aripile. Dragostea ei de viață o ajută să meargă mereu înainte.
-nu se dă niciodată în lături de la a face planuri și de la a le pune în aplicare. Ea știe că realizarea lor îi va îmbunătăți viața
-nu se teme sa iubească. A iubi este caracteristica oamenilor curajoși. Ea riscă, de dragul de a-și colora viața cu relații frumoase, fie ce-o fi! Ea va lupta pentru dragostea ei.
-nu uită un lucru foarte importamnt: nu trebuie să pară altfel decât este doar pentru a-i plăcea unui bărbat. Știe că important este să fie ea însăși și că este unică. Acest lucru îi va face pe bărbați să o iubească neîncetat.
-nu se teme să trăiască, pentru că știe că orice s-ar întâmpla în viața ei, nu va face decât s-o întărească și să-i sporească încrederea în sine.
-nu-și pierde niciodată vremea cu lucruri care-i displac. Știe perfect ceea ce vrea. Nu permite nimănui să o manipuleze.
-nu permite nimănui să se poarte urât cu ea și să-i provoace suferință, fizică sau psihică.
-nu-și pierde niciodată demnitatea
-nu se ia după alții. Știe perfect că cel mai ușor e să dai sfaturi sau să judeci. Dar că nimeni nu se va afla niciodată în locul ei.
-are încredere în sine și în ceea ce simte
-este un om liber și trăiește după bunul său plac
-își trăiește propria viață
-nu se dă în lături de la lucruri de care depind viața și fericirea ei

 

Femeia care trăiește în acest fel, îi farmecă pe cei din jur și emană energie. Iar un bărbat adevărat va simți acest lucru și va dori sa aibă alături o astfel de persoană.
Sursa: womensinterest.com

Surse foto: adosuge.ru, justlady.ru, misseva.ru, rastimul.com.ua

Publicitate