Acasă la mine

Ce semnifică numărul apartamentului tău?

E un lucru bine știut: împreună cu apartamentul pe care ți-l cumperi, iei la pachet și numărul lui. Cu siguranță, puțină lume își pune problema semnificației acestuia. N-ai timp de așa ceva : încep zugrăveli, faianțe, gresii, pereți sparți, mobilă nouă, cine mai are timp să se gândească la cifre și semnificații? Și totuși, îți spunem noi,căci un om prevenit, e un om puternic. Poate că nu e tocmai rău să știi la ce te-ai “înhămat”!?
Cei de la vpotokedeneg.me sar în ajutorul nostru. Pentru început, vom face un calcul simplu, să vedem ce cifră din numerologie îi este atribuită apartamentului tău. Pentru asta, nu trebuie să faci decât un calcul simplu : spre exemplu, un apartament cu numărul 138 = 1+ 3 + 8 = 12. 1+ 2 = 3. Deci, aceasta este cifra apartamentului tău.

Iar acum fii atentă la explicațiile de mai jos:

Cifra 1. Planeta – Soare. O astfel de locuință îi va umple pe locatarii săi de emergii creatoare și de bucuria vieții. Cifra îi permite omului să se remarce, să atragă atenția celor din jur. Este locuința ideală pentru pictori,scriitori, jurnaliști. În interior trebuie să se afle multe corpuri de iuminat, iar gama de culori recomandată este portocaliu-roșu. Atmosfera dintr-o asemenea casă va fi relaxată și deschisă. Însă toată această “strălucire” nu le este hărăzită decât oamenilor de bine; persoanele malefice vor avea numai pierderi într-o astfel de locuință.

Cifra 2. Planeta : Luna. Intuiție și contemplare. Apartamentele cu nr. 2 sunt benefice celor a căror activitate presupune copii mici, dar și bucătarilor și muzicienilor. Accentul trebuie pus aici pe prezenta oglinzilor, iar culoarea dominantă ar trebui să fie crem, cu mici inserții de verde-smarald. Preocupați-vă de aspectul grupurilor sanitare : ele trebuie să fie fără cusur!

Cifra 3. Planeta: Marte. Voință, hotărâre, acțiune. Acest apartament nu le este destinat leneșilor. Dacă veți fi pasivi, vor lua alții imagedecizii în locul vostru. Într-o astfel de locuință veți avea mereu câte ceva de reparat : instalații, încuietori, scaune.. Stăpânii trebuie să fie mereu pe fază și într-o permanentă mișcare, întrucât lâncezeala e capabilă să aducă îmbolnăviri. Mult roșu în interior. Cele mai active locuri sunt toaletele și holul de la intrare. Ocupați-vă prioritar de ele!

Cifra 4. Planeta: Mercur. Contacte numeroase. Într-o astfel de locuință trebuie să domine sinceritatea și cinstea. Minciunile se vor întoarce împotriva voastră. Locatarii apartamentelor cu nr. 4 sunt atrași de călătorii. Pregătiți-vă să comunicați mult, și nu numai acasă , dar și la serviciu. Sunt foarte importante, în interior, obiectele care au legătură cu sfera informațională : începând de la televizor și telefon, terminând cu fotografiile de pe pereți și chiar cu hieroglifele înrămate. Culorile norocoase vor fi, în acest caz, bleu, gri si combinația albastru-galben.

Cifra 5. Planeta: Jupiter. Aici cuvântul de ordine este “globalizare”. Viața acestui apartament va fi legată fie de politică, fie de știință. Filozofia de bază este comuniunea tuturor cetățenilor planetei în numele unei idei. Purpura este culoarea potrivită pentru o astfel de locuință. Iar decorațiunile recomandate sunt obiectele din bronz, mai cu seamă cele aduse din țări îndepărtate. Nu vă enervați peste măsură într-un apartament cu nr.5! Totul va fi bine, în final, țineți minte asta! Și încercați să vă amenajați o bibliotecă amplă.

Cifra 6. Planeta: Venus. Odihnă, dragoste și confort. Ați avut mare noroc, mutându-vă într-un apartament cu nr.6! Aici vor locui fie oameni buni la suflet și ospitalieri, fie scandalagii notorii. Alegeți imageculorile calde, din gama bej-maron. Optați pentru canapelele masive și moi, pentru o masă rotundă, pentru covoare și flori. De regulă, este o locuință ai cărei stăpâni iubesc animalele. Încercați să evitați certurile și mai ales nu le generați dvs, pentru că se vor întoarce mereu împotriva dvs!

Cifra 7. Platena: Saturn. Un șir întreg de experimente! Locatarii unui astfel de apartament se vor afla mereu în situații de cumpănă și vor suferi frecvente limitări și constrângeri de diferite naturi. Dar nu va fi totul dramatic într-un apartament cu nr.7. El este locul ideal pentru a vă specializa într-un anumit meșteșug. Important este să vă analizați cât mai des acțiunile și faptele. Practicați yoga și chiar și înfometarea! Culoarea dominantă : albastru închis.

Cifra 8. Planeta: Uranus. Este locuința ideală pentru astrologi și clarvăzători. Dacă ea va fi achiziționată de un pragmatic și un materialist, nu va avea prea mare noroc. Într-o astfel de locuință veți fi mereu înconjurați de prieteni. Pentru decorarea ei folosiți culorile vii, culorile curcubeului, obligatoriu azuriul! Atenție la aparatura casnică și păstrați mereu ferestrele curate!

Cifra 9. Planeta: Neptun. Nu e o situație prea ușoară. Se vor simți bine aici fețele bisericești, muzicienii, marinarii și bioenergoterapeuții. Din nefericire, este locul ideal pentru a te scufunda, odată cu corăbiile tale și pentru a dobândi tot felul de obiceiuri nocive. Este o locuință aidoma Triunghiului Bermudelor – dispar mereu lucruri și veți avea parte de tot felul de întâmplări ciudate.