Diverse

Ce s-a întâmplat atunci când , la New York, un bărbat de 65 de ani s-a căsătorit cu o fetiță de 12?

În lume există atâtea probleme, legate de drepturile omului si de viața socială, probleme ce necesită atenție deosebită și mai ales actiune. Însă multe dintre ele rămân nebăgate în seamă. Cum ar fi, de exemplu, căsătoriile în care sunt implicați copiii. Nu toată lumea știe că în multe din țarile lumii se practică intens căsătoriile cu minore. În 91 de țări acest lucru este chiar legal. Iar una din aceste țări o reprezintă S.U.A. !

Iata de ce Coby Persin a decis să facă un video care să devină viral, încercând astfel să rezolve, într-un mod cat se poate de provocator, această problemă. În acest sens, el a efectuat următorul experiment : a angajat o pereche de actori : o fetiță de 12 ani, pe post de nevastă si un bărbat de 65, pe post de ginerică. Ei au fost rugați să pozeze într-un cuplu de tineri căsătoriți, chiar în buricul New York-ului, în Times Square, încercând astfel să atragă atenția celor din jur. 

Mulți dintre trecători au sesizat imediat diferența șocantă de vârstă și au început să se apropie de cei doi. Le-au adresat o serie de îngrebări : ce vârstă are fetița unde îi sunt părinții, dacă este legal ceea ce se întâmplă. O femeie a încercat chiar să o răpeasca pe fetiță de lângă “soțul” ei, pentru a o duce la părinți. 

Filmulețul se încheie cu o statistică șocantă : aproximativ 33.000 de fetițe minore sunt obligate să se mărite, fară voia lor. 

https://youtu.be/KldFGgUTqKA

soulpost.ru