Acasă la mine

Ce nu trebuie să ținem în casă, dacă vrem să avem noroc (II)

Știm că fiecare voi ar face orice să alunge spiritele rele din casă și să ademenească norocul și fericirea în căminul conjugal. Iar dacă ieri v-am vorbit despre lucrurile care alungă energiile negative din locuințele noastre, astăzi, cei de la vpotokedeneg.me ne vor povesti despre lucrurile pe care trebuie să le aruncăm cât colo, dacă vrem să ținem departe de casă ghinioanele și necazurile.

Papucii de casă vechi și scofâlciți nu au ce să mai caute în locuințele voastre! Aruncați-i cât colo, pentru că atrag energiile negative. Dacă papucii de casă pe care îi purtați s-au rupt, scoateți-i cât mai degrabă din locuința voastră!

image

Nu trebuie să țineți în casă nici îmbrăcăminte ruptă. Trebuie să vă evaluați întotdeauna îmbrăcămintea și încălțămintea după principiul : Oare am s-o mai port vreodată? Dacă răspunsul e NU, aruncați-o sau dați-o la săraci.

image

Vasele care au ciobituri sau alte defecte, produse în timpul utilizării lor, distrug câmpul energetic al alimentelor și transformă mâncarea gătită în ele, într-un real pericol pentru sănătatea noastră. Oricât de mult nu v-ar plăcea un anume vas din bucătăria dumneavoastră, dacă observați că s-a ciobit puțin, trebuie să-l aruncați urgent! Farfuria sau cana simbolizează,de fapt, familia. Defectele lor sugerează posibile probleme în relațiile din familia dvs.

image

Plantele decorative ale căror crenguțe se cațără pe pereți, nu au ce să caute în interiorul locuinței. Aceste plante agățătoare atrag în casă o mulțime de boli. Dacă ele se află în afara clădirii, cățărându-se pe pereții exteriori ai acesteia, atunci influența lor e benefică : se spune că ele apără clădirea de rele.

image

A ține stuf și papură în casă, chiar și sub forma unor elemente decorative, înseamnă a chema spre voi necazurile. Dacă sunt uscate, ele atrag boala și chiar moartea. Necazuri similare vă va aduce și iarba numită neghină, dacă o veți folosi, uscată, ca ornament interior. Ea prezice că veți deveni văduve. Ceea ce nu înseamnă că trebuie să vă feriți de toate plantele uscate. Așa cum vă spuneam și ieri, marea lor majoritate anihilează energiile negative, ferindu-vă de boli.

image

 

Nu e cazul să țineți în casă panseluțe. Ele cresc de obicei pe morminte. In schimb begoniile reprezintă un simbol al armoniei conjugale.

image

 

A ține crenguțe de conifere în vaze nu se recomandă decât în perioada sărbătorilor de iarnă. E semn rău dacă faci acest lucru în restul anului.

image

În fine, nu băgați niciodată în casă palmieri primiți în dar, oricât de mult ați ține la persoana care vi i-a dăruit! Palmierii prevestesc o mare nenorocire.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Și acum știți ce-aveți de făcut : dați „share” și…. aruncați din casă toate elementele de mai sus!

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.