Diverse

Ce nu ai voie să faci cu fotografiile ?

Fotografiile poartă într-însele energetica oamenilor ce apar în ele, de aceea este nevoie să avem o anumită atitudine, vis-a-vis de aceste fotografii. 

Specialiștii au întocmit o listă de acțiuni pe care este bine să le evitați, în ceea ce privește fotografiile. 

Altminteri, riscați să le faceți rău celor din jur. 

Nu aveți voie să rupeți fotografiile, să le străpungeți cu obiecte ascuțite sau sa decupați o anume persoană din fotografiile respective. Distrugerea, in acest fel, a pozelor poate afecta starea persoanei imortalizate în aceste fotografii. 

Nu sunt excluse bolile grave, insuccesele și alte consecințe negative. 

Nu e bine să împrăstiați fotografiile și să le lăsați în locuri de unde pot cădea în mainile dușmanilor voștri. În acest fel, “neprietenii” vor avea posibilitatea să vă facă rău, înomandăm să aveți mare grija de fotografiile personale. 

Nu aveți voie să păstrați fotografiile celor vii, alături de fotografiile persoanelor decedate. Energiile acumulate în pozele respective se pot amesteca și celor vii le pot apărea probleme de sănătate. 

Nu uitați că, în zilele noastre, accesul la fotografii este extrem de favorizat , datorită rețelelor de socializare. Așa că…poate n-ar strica să vă gestionați cu mare atenție lista de “prieteni”. 

Sursa : kolobok.ua