Acasă la mine

Ce lucruri ne influențează negativ, din punct de vedere energetic

 

Lucrurile, ca și oamenii, au energetica lor. În decursul “vieții” lor, ele sunt capabile să înmagazineze energii care, ulterior, interacționează cu propria voastră energie. Și ar fi bine, dacă energia lucrurilor din jurul vostru ar fi întotdeauna pozitivă, din păcate însă nu se întâmplă întotdeauna așa. 

Iată, mai jos, un Top 10 al “lucrurilor-vampir”, de care trebuie să scăpați cât mai repede

1. Lucruri legate de persoane/ființe decedate

Intra, în această categorie, lucrurile care au apartinut unor cunoscuți, trecuți în neființă, dar și animalele împăiate, oasele și blănurile naturale. Tot ceea ce are legătură cu moartea, nu reprezintă nimic bun. 

2. Vasele ciobite

  Oricat de importante n-ar fi, pentru voi, o anume cană, o anume farfurie sau platou, dacă este ciobită, locul ei este la coșul de gunoi. În acea crăpătură se acumulează toatw energia negativă a respectivului obiect. Pe același principiu se bazează și lucrurile stricate, care nu mai pot fi reparate, dar de care ne pare rău să le aruncăm. 

3. Măturile vechi

Măturile trebuie schimbate foarte des, mai ales în preajma unui nou an. O mătură veche prevesteste sărăcie  și boli. 

4. Haine purtate

   Aici se înscriu hainele de la second-hand și chiar și hainele pe care ni le dă cea mai bună prietenă. Este posibil ca acea bluziță a ei, care vă place atât de mult, să înmagazineze amintiri cât se poate de neplăcute și care vă vor încărca cu energie negativă. 

pastedGraphic.png

5. Cadourile de la “neprieteni” 

     Chiar dacă sunt lucruri pretioase, căutați să le îndepărtați : făceți-le , la rândul vostru, cadou mai departe, sau vindeti-le, și cu banii cumpărați-vă altceva. 

6. Florile

   Nu vă grăbiți să le aruncați chiar pe toate! În categoria plantelor ghinioniste se înscriu : chiparosul, tuia, ficusul, roșiile și ardeii de casă. 

 

7. Fotografiile cu cei dragi, care au defecte

De asemenea, nu are sens să păstrați fotografii în care apăreți având în fundal personalități care s-au remarcat prin fapte negative. În această listă se mai includ și portretele rudelor decedate ( ele trebuie ținute într-un album separat), fotografiile de la înmormântări si fotografiile cu calamități naturale. 

8. Obiectele ritualice

Astfel, oasele, craniile, măștile, globrule de cristal, pandantivele cu semne necunoscute , compun toate o listă a obiectelor de care trebuie să scăpați cât mai repede.  De asemenea, și elefanții care țin trompa în jos sunt generatoare de dureri de cap și depresii, leii sau câinii cu gura căscată atrag duhurile rele, iar statuetele reprezentând păsări atrag nenorocirile.  

9. Saltelele vechi și oglinzile.

Dacă ati moștenit așa ceva de la locatarii precedenți sau de la rude, e bine să scăpați de ele cât mai repede

10. Lucrurile care v-au rămas demult mici

E timpul să le faceți cadou sau să le aruncați. Ele atrag “trecutul” și vă frânează mersul înainte. 

Este bine ca , din timp în timp, să parcirgeți perimetrul camerelor voastre, ținând în mână o flacără și spunând, în acest timp, “Tatăl nostru”. Nu lăsați pe masă, peste noapte , niciun cuțit, căci acestea au darul de a scoate din casă energiile pozitive. Din când în când faceți câte o curățenie generală și scăpați de vechituri și de lucrurile inutile. 

Sursa : sunny7.ua 

Uscatoare rufe