Ea și El

Ce caut eu aici?

Nu știu ce naiba caut să scriu eu aici, la un site pentru tipe. Adică chiar intereseaza pe cineva gândurile unui golan de București? Ale unui superficial depravat? Ale unui leneș incult? Mai ales pe femei… Hai că scriu la Playboy din 2015, parcă mi-am găsit locul. Dar la Femei de 10? Marina insistă că o sa fie ok. Și mai mult, insistă să o fac. Nu mă lasă însă să folosesc cuvintele pe care le folosesc pe blog, atat de dragi mie. Cenzura, ce vrei, asta-nseamnă să lucrezi la patron… sclav pe plantație, ce să mai. Mă lasă însă să fiu misogin. Că cică dacă așa sunt n-are rost să mă prefac. Și pot sa-mi zic și eu oful despre voi, femeile, că mi-ați mâncat zilele. Pot să zic că majoritatea care se cred „de 10” sunt maxim de 4 dar și invers. Pot să zic că m-am săturat de postarile și selfieurile voastre, cât sunteți de penibile când vă aranjați pentru Mall sau când vă tunați excesiv. Pot să vorbesc de babetele care o ard ștrengărește ca să fie cool și puștoaicele care o ard matur ca să fie. Mi-a mai promis Marina ca n-o să fie un site d-ala cu „cum să-ți faci gagic iarna” sau „slăbește mâncând Nutella-n 10 pași ușori de tango”. Sper să fie cu „cum să te… fără ca el să se prindă”. Și dacă n-o să fie o să scriu chiar je. E tare că scrie Alex aici, asta chiar e mișto. Și Dana si Valentina, la ele sper că o sa fie cu poze zilnice… măcar pentru colegi. Îl voi lasa pe Mircea sa scrie materiale serioase despre femei serioase și eu voi scrie pentru și despre cluberițe, tatuate, curve, pastilate, nimfomane și disperate. Și chiar dacă nu-mi lasă cuvintele cu F și P eu tot despre sex și organe am să scriu căci trebuie să citească și panaramele din Boa ceva, nu doar fashionistele din Gaia sau bloggerițele din Fratelli. Și cui nu-i convine să citească alte rubrici sau să meargă direct la sursă la Radu F Constantinescu dacă vrea mai pe lacrimă sau dorește alte umidificari ale altor zone.
Sărutari de mâini!

Etichete

4 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Heeeei, welcome vagabondule!
    Ce bucurie sa te intilnim pe un site de femei cuminți!
    Abia asteptam urmatoarea postare, nu fii leneș, scrie, ca ne place!

  • Hmmm, cred că voi deveni fana ta. Nasol, nu? Nu sunt tunată, nici clubberiţă, nici Fratellistă, iar pe Radu F+ Poptămaş nu dau un ban. Sunt chiar opusul lor. Doar o gospodină. Iar tu, craiule, promiţi. La scriitură, darling!

  • Da, e un vagabond. De fapt, nu-l cunosc asa am citit prin ziare. Dar acum, dupa ce i-am citit rubrica, pare ca n-ar fi chiar asa, ca e doar o „masca”! Am auzit ca a scris o carte? ( am auzit-o pe doamna Marina spunând la televizor). Aș fi curioasa s-o citesc! Sa nu râdeti de mine , sunt profesoara de română!