Timp liber

Ce cântec! Dacă-l asculți, n-ai cum să nu plângi!

 

Există cântece și cântece. Unele îți transmit bună dispoziție. Uneori, te trezești dansând, doar când începe un refren cunoscut. Altele te lasă rece: nu te impresionează nici prin melodie, nici prin versuri, uneori nici prin interpretare. Există însă melodii care te înfioară, care te emoționează până la cea mai intimă fibră a ta. Ele îți trezesc inexplicabile emoții, răscolind amintiri, zâgândărindu-ți visele neîmplinite, trezind în tine un tremur interior, venit din adâncuri.
Unul din astfel de cântece este cel al trupei Westlife, “ I Wanna Grow Old With You”.
“ Vreau să îmbătrânesc lângă tine/ Vreau să mor în brațele tale/ Vreau să ma pierd în ochii tăi…” – rostesc băieții de la Westlife cuvintele pe care orice femeie le-ar dori spuse de iubitul său…
Westlife a fost o trupă pop irlandeză formată în 1998. Din păcate, în pofida talentului său și al succesului fulminant, ea nu a avut o viață prea lungă. S-a desființat în iunie 2012 după încheierea turneului de adio. Trupa este singura din istoria muzicii britanice sau irlandeze care a avut primele șapte single-uri direct pe locul 1 , fiind vândute peste 45 de milioane de discuri la nivel mondial.
Vă invităm să ascultați emoționantul cântec al talentaților irlandezi:

Uscatoare rufe