Sănătate

Care dintre cele două fizionomii vi se pare mai fericită? Test de personalitate

Există o teorie științifică , referitoare la dominanta emisferei drepte sau stângi ale creierului nostru. Potrivit acestei concepții, fiecare emisferă este responsabilă pentru anumite genuri de activități. Mai precis , emisfera stângă răspunde de logică, iar cea dreaptă – de creativitate. Se presupune că, în cazul fiecăruia dintre noi, dominantă este una din emisfere. Cei la care domină cea stângă sunt mai practici și mai raționali, iar felul lor de a privi lumea este mult mai obiectiv. Ceilalți – se bazează mai mult pe intuiție, iar felul în care văd lumea înconjurătoare este mai mult subiectiv. 

  Cunoscutul neurolog Bruno Dubuc sustine că emisfera stângă a creierului nostru răspunde de fapt de activitatea jumătății din dreapta a corpului nostru, iar cea dreaptă – de jumătatea stângă a corpului. 

Vreți să știți ce emisferă este dominantă, în cazul vostru?   Nimic mai simplu! Priviți cu atenție desenul de mai sus. Care din cele două fizionomii vi se pare mai fericită?

Gata? V-ați decis? Atunci citiți interpretarea răspunsului vostru : 

1. Dacă ați ales varianta A

…mai mult ca sigur, dominantă în cazul vostru este emisfera stângă. Asta înseamnă că sunteți o fire analitică, aveți o abordare rațională și practica a tuturor problemelor vieții și a tuturor oamenilor din jur. Sunteți guvernată de rațiune, nu de sentimente. Analizați totul din punct de vedere logic și aveți un spirit critic extrem de dezvoltat. Obișnuiți să priviți același lucru din mai multe puncte de vedere, pentru a vă convinge că ați tras concluziile cele mai corecte. 

2. Dacă ați ales varianta B 

…înseamnă că sunteți o fire cu adevărat creativă. Vă este vital să vă exprimați prin intermediul artei sau prin orice altă modalitate. E-adevărat, de multe ori sunteți  ult prea subiectiv. Aveți o imaginație ieșită din comun și încercați mereu să inventați ceva sau să creați ceva nou. Sunteți mereu în căutarea unor lucruri neobișnuite. 

In concluzie, chipul pentru care ați optat nu este chiar atât de important. În oricare din cazuri, sunteți niște fiinte minunate și unice! 

Sursa : cluber.com.ua 

Uscatoare rufe