Ea și El

Sfaturi pentru noi, femeile, date de…bărbați! 

 

Lucrul cel mai prețios pe care îl are un bărbat este …femeia de lângă el, cea pe care o iubește și împreună cu care împarte bucuriile și necazurile vieții. Toate femeile lumii sunt interesante, sunt uimitoare, sunt cele mai bune “executante” ale dorințelor bărbaților. Ele reprezintă deopotrivă aventură, magnet și sursă de inspirație și energie pentru ei,  bărbații. Pentru aceștia, femeile vor rămâne întotdeauna o veșnică taină, o lume de neînțeles și o complicată șaradă a vieții.  

Unii zâmbesc, numindu-le pe femei niște entități speciale, venite de pe o altă planetă pentru a  completa viața bărbaților, dându-i sens și făcând-o cât mai diversă. 

Desigur, bărbații nu sunt toți la fel. Există și aici o mare diversitate, atât de “alcătuiri”, cât și de dorinți în ceea ce le privește pe ele, femeile. Dar la unele întrebări, toți bărbații dau cam aceleași răspunsuri. Iată ce listă de “gânduri comune” – alias “îndemnuri pentru femei” – au realizat psihologii , după ce au stat de vorbă cu o mulțime de bărbați, referitor la partenerele lor de viață și la femei, în general : 

 

  • Dacă vă va apărea brusc dorința de a vă cumpăra o rochie, dar tot ceea ce găsiți în magazine nu vi se potrivește, este prea mare, prea mic sau culoarea e imposibilă, cumpărați-vă mai bine o eșarfă sau o pălărie. Nu ne chinuiți pe noi, bărbații, să colindăm prin toate magazinele din oraș, pentru a găsi ceea ce, în opinia voastră, reprezintă “rochia ideală”    
  • Nu le tocați bărbaților creierii cu întrebări de genul : cu ce să mă îmbrac astazi, unde au fost și de ce au venit atât de târziu? Da, știm, este complicat să vă abțineți, dar este baza unei atmosfere sănătoase în cuplu! 
  • Când vă pregatiți să vă angajați ca secretare, nu uitați să va interesați mai întâi de situația familială a șefului vostru și dacă aflați că este căsătorit iar voi aveți gânduri necurate, căutați-vă altă “victimă”.
  • Pentru a nu vă consuma inutil în căutarea unui soț potrivit, rugați-le pe mama sau prietena voastră să facă acest lucru în locul vostru. Atunci nu va mai trebui să vă revărsați toată furia ulterioară asupra lui – dacă lucrurile nu vor merge bine – căci veți avea un țap ispășitor, pe care să-l învinuiți de eșecul vostru. 
  • Nu vă străduiți să vă lăsați partenerul fără bani. Este neplăcută situația, însă toată lumea știe că va rămâne alături de un bărbat doar femeia care îl iubește sincer, nu din cauza banilor. 
  • Dacă în timpul unei partide de amor, partenerul vostru v-a strigat cu numele altei femei, abțineți-vă : veți evita un scandal și veți și încheia seara satisfăcută.  
  • Proverbul potrivit caruia, în cazul bărbaților “drumul către inimă trece prin stimac”, este cât se poate de adevărat. Oricât de bună n-ați fi, în așternut, oricât de elegantă n-ați fi pe stradă, pentru o viața de familie fericită este bine să fiți bune bucătărese. Și să stiți că povestea cu “o lenjerie intimă cât  mai sexy” ține o dată, de două ori , dar nu mai mult…

Sursa : rabotnitsa.su 

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.