Timp liber

Cântecele unui derbedeu

Iubite Doamne și Domnișoare, dragi Derbedei,

In fine, materialul discografic (atât de gestat, atât de așteptat!…) al cantautorului (sau “exprimeur”-ului) OVIDIU NICULESCU vede lumina zilei și ajunge în casele și inimile noastre chiar de Ziua Femeii.

Nu întâmplător pentru că (mai) toate piesele îi sunt dedicate femeii într-o ipostază sau alta (mamă, soție, amantă, soră, prietenă, muză, colegă, confidentă…).

Jonglând (actoricește) cu registrele muzicale și având invitați – parteneri de dialog personaje serios ancorate în proiectele proprii (Nae Caranfil, Dan Byron, Artanu, Vlase/Zob, Ana Maria), OVIDIU NICULESCU oferă un album pe care nu poți să îl ignori sau să nu îl asculți integral (oricât de cârcotaș ai fi din fire!) și din care e imposibil să nu te îndrăgostești măcar de o piesă (de regulă, alta decât cele de care sunt îndrăgostiți apropiații tăi!).

“Cantecele unui derbedeu” vor putea fi ascultate în premieră la Femei de 10, bărbați de 10, miercuri 8 martie, în direct, de la 10.10, pe TVR2, iar de la ora 20.00 la Clubul Taranului din Bucuresti.

Uscatoare rufe