Condimentează-ți viața! Nutriție

Campania ”Condimentează-ți viața!” și-a desemnat prima câștigătoare

Iată s-a isprăvit și prima săptămână a concursului nostru! Cu sau fără condimente, viața noastră a mai acumulat ceva experiențe, iar tema propusă de noi în cadrul Campaniei „Condimentează-ți viața!” a acumulat și ea câteva mesaje. Ne-am bucurat, aflând diferite soluții prin care cititoarele noastre au adăugat culoare propriilor vieți. Încă mai aveți rețineri în a ne destăinui experiențele voastre. Nu uitați, esențialul , pentru a câștiga un concurs, este…să participi! La finalul acestei săptămâni, juriul „Femei de 10” a considerat că premiul nostru – acel set atrăgător de condimente FUCHS din imagine – va pleca spre Buzău. De acolo ne-a scris atât de inspirat Nicoleta ale cărei prăjituri abia așteptăm să le gustăm!

Deci, dragă Nicoleta, așteptăm să iei legătura cu noi, pe adresa de mail pentru a-ți trimite premiul, iar pe voi, celelalte femei de 10, vă așteptăm cu răspunsurile voastre la mănușa aruncată de FUCHS. Concursul continuă! Duminica viitoare vom anunța următoarea câștigătoare!

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Eu mi-am condimentat viața în momentul în car m-am inscris la Scoala Populara de artă, la sectia muzica populară. Mi-au spus colegele de birou ca ar fi păcat ca talentul meu să se irosească, așa că am făcit acest pas, desi am depăsit deja 45 de ani! Dar niciodata nu e prea tărziu pentru o pasiune, nu-i asa? Sunt fericita acum ca, de trei ori pe saptamina, am cursuri si ma si t ca o adolescentă! Viata mea a prins culoare!