Femei de 10

Brigitte Bardot, la mulți ani! Ultimele instrucțiuni ale vedetei, vizând  moartea sa

(FILES) This file photo taken on September 27, 2007 shows French actress Brigitte Bardot leaving the Elysee Palace in Paris, after a meeting with the French president. In an interview published on January 17, 2018 on the website of French magazine Paris Match, the former 83-year-old actress claims to have "never been a victim of sexual harassment". / AFP PHOTO / Eric FeferbergERIC FEFERBERG/AFP/Getty Images

 

Astăzi, Brigitte Bardot a ajuns la vârsta de 87 de ani, iar frumusețea cu care făcea furori odată se mai vede în gesturile sale tipice. Chipul ei s-a transformat total, dar cu toate astea fanii continuă să o aprecieze și să o venereze datorită talentului său uriaș care s-a adăposti în filme ce vor rămâne în istorie.

Ea va rămâne în mintea tuturor drept una dintre cele mai spactaculoase actrițe franceze. În anii ’50 schimba standardele în frumusețe și se bucura de un succes impresionant la care multe femei ar fi sperat. A fost admirată și dorită de bărbați de peste tot din lumea aceasta, iar caracterul său intrigant și notorietatea la care a ajuns  au trezit invidia în multe dintre doamne și domnișoare.

Nu demult, presa internaționala a publicat intențiile testamentare ale vedetei internationale. 

   Nu va exista nicio statuie, niciun cavou, cu atât mai puțin un mausoleu după modelul altor vedete cum ar fi Elvis, deși a dobândit rangul de baroană ca urmare a mariajelor sale. Totul va fi cât se poate de simplu. Acesta este ”testamentul” actriței franceze Brigitte Bardot, blonda care a fost un sex simbol al anilor 1960.

Într-un interviu citat de Le Point, starul în vârstă de 85 de ani a vorbit despre perspectiva morții sale. 

Brigitte Bardot a dat ultimele instrucțiuni legate de mormântul modest pe care și-l dorește: ”Numele meu, data mea de naștere, data morții mele. O mică cruce din lemn. Nimic altceva. Așa cum am făcut pentru câinii, pisicile, caii și motanii mei cărora mă voi alătura”. 

Nu va exista niciun fel de referire la viața ei, la cariera sa de actriță sau la lupta sa pentru protecția animalelor. Și cu atât mai puțin vreun monument funerar grandios din marmură sau altceva. 

”A fi înhumat nu înseamnă a fi îngropat în beton. Cuvintele își au sensul lor. Vă asigur însă că nu sunt pregătită să mor, dar atunci când se va întâmpla, îmi doresc o reîntoarcere în țărână, la esențial. Nu e nimic mai frumos”, a mai spus Brigitte Bardot.

Etichete

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate