banner marshal garden
Ea și El

BĂRBAȚII, văzuți prin ochii unei femei de moravuri ușoare

Uite ce vreau să vă spun eu acum, dragi bărbați, din experiența mea și a prietenelor mele : mai mult de 80 la sută dintre voi nici măcar nu vă sinchisiți să le aduceți femeilor o floare, la întâlnire sau să o invitați, dacă nu la un restaurant, măcar la o cafenea amărâtă…

Ana, manichiurista mea, îmi povestea cum o cunoștință de-a ei de pe Internet a invitat-o la o întâlnire. Ana venea direct de la serviciu, era îmbrăcată într-o fustiță ok, era pe tocuri, purta dres și o geacă stilată.image Afară era toamnă. Vă imaginați că respectivul a invitat-o să stea măcar câteva minute la o cafea? Nu! Patru ore a purtat-o prin frig, chipurile la o plimbare prin parc. Sărmana fată, la finalul întâlnirii era mai ceva ca un sloi de gheață!
Timp de patru ore, respectivul nu a făcut decât să se umfle în pene în fața ei – că ce stilat e el și câtă nevoie are de relații speciale! Despre ce naiba ne tot vorbiți voi, bărbații, dacă pentru mulți dintre voi, a invita o femeie la o cafea de 15 lei, reprezintă deja un gest mercantil? Și încă ceva : marea voastră majoritate, atunci când veniți în vizită la o femeie, cu chiu cu vai îi cumpărați o floare sau o cutie cu bomboane! Vă doare fix în pix că respectiva s-a dat peste cap pentru a pregăti o cină specială…

Ia, povestiți-mi, vă rog, câți dintre voi ar vrea să aibă alături o femeie imageneîngrijită, cu rădăcinile părului nevopsite , cu pielea exfoliată, cu manichiura jupuită, purtând niște jeanși ieftini de la en-gros, papuci din plastic și chiloți tetra? La naiba, nimeni, presupun! Voi vreți să aveți alături niște femei drăguțe, sexy, îngrijite și frumos îmbrăcate. Și asta în condițiile în care marea voastră majoritate arătați extrem de neîngrijit!

Voi considerați mereu că femeile sunt niște zgârcite și nu contribuie cu nimic. Dar măcar v-ați pus vreodată problema cât o costă pe femeie ca să fie frumoasă?…
V-ați întrebat vreodată cât costă o lenjerie intimă ordinară? Nici măcar nu vorbesc de una de lux, ci una cât de cât drăguță! V-ați uitat măcarimage odată, în magazine, cât costă cosmeticalele pe care le folosim? Cât costă un rimel de calitate, o pudră bună, un flacon de parfum? Fardurile? Rujul? Accesoriile? Va tot plângeți în stânga și-n dreapta că femeile sunt zgârcite, dar niciunul dintre voi nu conștientizează faptul că ele au investit deja, în frumusețea lor, sume pe care nici măcar nu le bănuiți! Interesați-vă cât costă să te vopsești, la un salon de coafură. O să înebuniți! Dar manicura? Pedicura? Cosmeticiana? Știți măcar cât costă o cremă bună, care face pielea să fie catifelată? Dar un șampon, care face părul să strălucească?

ȘI NU NE MAI SPUNEȚI CĂ NU VĂ INTERESEAZĂ CUM ARĂTĂM! E O MARE MINCIUNĂ!

Și atunci, te întrebi : de ce naiba amărâtele de noi, după ce am investit atâția bani și atâtea eforturi pentru a arăta bine, trebuie să ne dăruim unui nefericit, care nu se învrednicește să ne scoată nici măcar la un film?!? Mă întreb câți dintre voi aveți posibilitatea să întrețineți o familie? Astfel încât femeia să poată sta liniștită acasă, să vă aducă pe lume copiii , fără a muri de foame?
Nu, ăsta nu e spirit mercantil! Este un instinct cât se poate de normal: să evaluezi bărbatul, din punct de vedere al posibilităților sale. La urma urmei, funcțiile de bază ale bărbatului sunt acelea de a procura, de a avea grijă, într-un cuvânt: de a fi puternic.

imageNe propuneți varianta sexului fără responsabilități și, chipurile, fără plăcere? Treziți-vă, drăguților! Nu uitați că voi ajungeți mai totdeauna la orgasm, iar noi nu! Și asta pentru că, în general, femeile pot foarte greu să simtă plăcerea, în prezența unui bărbat pe care-l cunosc prea puțin.
Voi continuați să vă considerați amanți perfecți și aveți pretenția ca toate femeile să fie moarte după voi, indiferent dacă sunteți hidoși, fără bani și mai ales dacă nu aveți habar să aveți grijă de ele! Dar, oare, v-ați gândit : ce-ați făcut voi ca să meritați atenția noastră??

Sursa: cluber.com.ua

Surse foto: walldevil.com, dw.com, vecer.mk, skopjeinfo.mk, badgon.ru

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Exceptia intareste regula. Cind o ai linga tine ,nu stii s-o apreciezi. Cind te-ai trezit c-o pierzi, e prea tirziu.

    E prea tirziu pentru ca sufletul ei desi inca prezent fizic, este departe..si daca se intimpla o alta emotie sa fie mai puternica se va trezi din amortire,si face tot posibilul sa fie implinita dtpdv.

    In rest nu toti barbatii sint asa cum ii descrii aici..un secret..in mare masura pentru ca un barbat sa fie mai altruist ,mai fin ,manierat are de-a face cu educatia primita de la mama lui..fara sa fie mama’s boy!!! O mama fina, educata fara sa fie snoaba, dar cu bun simt va influenta evolutia viitorului element masculin ..pentru ca ceea ce vad, vor invata si vedea imediat la o ..lady..sau nu(not lady)) In privinta florilor..e la fel..o mama care iubeste florile si cultiva acest aspect e posibil ca acel barbat sa stie puterea unei flori ,a unui simbol al florii, culorii…mirosului…o zi frumoasa tuturor sexului frumos!!!

    ps: vorbesc din experienta…

Femei de 10 pe Facebook