Frumusețea femeii Diamond Modă

Bărbații români, ca starea vremii

Am o prietenă foarte bună, care trăiește in Spania de 15 ani și am întrebat-o odată de ce nu vrea să se întoarcă. Mi-a spus că nu are legătură cu job-ul decizia ei, ci cu… bărbații. 

,,Bărbații români sunt ca anotimpurile de la noi. Cum e vremea aici, așa și bărbații, mai mult reci decât fierbinți, ca anotimpurile noastre, iarnă grea, primăvară capricioasă, vară cu ploi săptămânale și toamnă lungă. Ce femeie vrea așa bărbat după 15 ani pe coastele însorite ale Spaniei?” 😃

Și tind să îi dau dreptate… 

Trăiesc româncele lângă bărbați orientați adesea doar către ei înșiși, preocupați exclusiv de satisfacerea dorințelor proprii, fără să manifeste nici cel mai mic interes față de nevoile partenerei, fără nici o inițiativă în casă, neatenți, critici și indolenți. Devin receptivi, miraculos când văd o rochie nouă in garderoba ei, dar nu găsesc cuvinte să îi facă un compliment, întreabă acuzator: pe asta cât ai mai dat? 

Au văzut în casă că mama face tot și tata se relaxează după serviciu. Așa cred ei că e normal și duc modelul la generația următoare. Dar femeia de astăzi si, mai ales cea de mâine, nu mai tolerează așa de ușor acest comportament.

Sigur, nu o să generalizez, sunt oameni și oameni, dar numai așa, ca un exercițiu de sinceritate, am dreptate? 

Rubrică susținută de: 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.