Modă

Ascundeți de urgență aceste lucruri! Cum nu trebuie să întâmpini noul an, dacă vrei să fii fericit

Așa cum bine știți, 2020 este Anul Șobolanului din Metal. Pentru ca el să fie un an benefic pentru voi, e bine să-l întâmpinați într-o ținută potrivită și alături de oameni..potriviți. Ce se recomandă a se îmbrăca, în noaptea de Revelion, pentru ca Șobolanul să vă placă și să nu vă influențați , prin ținută, norocul din tot anul care vine? Sau, și mai concret : ce vă este interzis categoric să purtați, la întâlnirea cu 2020? 

Feriți-vă de animal-printuri ! Sobolanul este un animal fricos și nu e cazul să-l speriem inutil. De aceea, ascundeți rochia preferată cu imprimeu de leopard undeva, în fundul șifonierului. 31 decembrie nu este peste ea. 

 Uitați despre rochiile strâmte. Simbolul anului 2020 este adeptul lucrurilor comode , care conferă libertate și confort, de aceea ținuta voastră de Revelion nu trebuie să vă limiteze în mișcări. La fel și cu pantofii. Dacă ei vă strâng sau vă rod, abandonați-i în șifonier, chiar dacă sunt pantofii vostri preferați. Confortul – este cuvântul de ordine al acestui final de an. 

 Șobolanul poate fi scos din sărite și de o ținută mult prea deocheată. Așadar, dacă rochia abia vă acoperă fundulețul, iar decolteul este exagerat de adânc, e cazul sa dați o fugă prin magazine, să vă luați o ținută ceva mai “cuminte”. 

Simbolul anului se va speria și dacă veți purta haine si accesorii din blană naturală. Așa că, încercați să nu vă îmbrăcați haina de blană. 

Care este, oare , culoarea pe care nu e bine s-o purtați, la întâlnirea cu 2020?

Evitați roșul, bordoul și portocaliul. Ele nu sunt numai simbolul agresivității , dar și al focului, care distruge metalul. Iar cum 2020 este anul Șobolanului alb din metal, a purta astfel de culori țipătoare și “periculoase”, nu este o idee tocmai fericită – susțin astrologii. 

 

Se consideră că o ținută de culoare albastră ( sau nuanțele sale)  este de asemenea o idee proastă. Acest lucru este legat de faptul că șobolanilor nu le place apa. 

Alte restricții cromatice nu există. Orice culoare care nu are legătură cu focul sau cu apa este binevenită, în ținuta noastră de Revelion. Cele mai norocoase se consideră a fi culorile albă, argintie, bej, gri. Chiar și o ținută de culoare neagră este binevenită : negrul este considerat a fi simbolul bunăstării în familie. 

Cum ar trebui să arătăm, în noaptea dintre ani? 

Regulile de bază ale unei ținute de Revelion sunt, în acest an, eleganța și confortul. Șobolanul nu suportă lucrurile ieftine , de aceea matetrialele trebuie să fie naturale și rafinate, iar rochiile – de lungile medie sau lungă. Pentru ca ținutele să nu pară terne, ccesorizați-le cu elemente strălucitoare. Dar nu exagerați cu accesoriile, caci ele vor “sufoca” ținuta voastra. Folosiți podoabe din metale naturale sau hand-made. Sunt foarte potrivite, pentru această noapte, perlele. 

Coafura și machiajul nu trebuie să fie agresive. Nuanțele nude ale fardurilor și rujului de buze , sunt cele mai potrivite. Dacă vreti totuși ceva mai strident, folositi fardurile cu sclipici. Părul coafați-l decent, îl puteți strânge într-o coadă la spate. Buclele sunt și ele recomandate. 

Sursa : amic.ru 

Femei de 10 pe Facebook